2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خیلی نزدیک باشه و مدام مجبور باشم ببینمش چی؟

این بستگی به خودتون داره

من عزیز ترین آدم زندگیم باشه و بهم حس بد بده یا ناکافی بودن درجا دکمشو میزنم

خط قرمزم آرامشم هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

این بستگی به خودتون دارهمن عزیز ترین آدم زندگیم باشه و بهم حس بد بده یا ناکافی بودن درجا دکمشو میزنم ...

میتونم بپرسم این دکمرو زدن شامل چه مراحلی میشه که باید انجامش بدم😂

تنهاراهش اینکه ازاین آدما دورشد حتما نباید فیزیکی باشه که وقتی کنارشونی ولی نمیبینیشون همین کافیه بر ...

خب اگر خیلی نزدیک باشه طرف و همش جلو چش باشه و نشه حالا حالاها حذفش کرد چی؟

باید چیکار کرد؟

خب اگر خیلی نزدیک باشه طرف و همش جلو چش باشه و نشه حالا حالاها حذفش کرد چی؟باید چیکار کرد؟

گفتم بی محلی بدترین شکنجه هستش واسه آدمای از خودممنون ومچکر

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

میتونم بپرسم این دکمرو زدن شامل چه مراحلی میشه که باید انجامش بدم😂

فاصله گرفتن تدریجی از اون شخص

سرد برخورد کردن تدریجی از اون شخص

تا حدی که خودش متوجه شه نمیخواهین باش رابطه داشته باشین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم