2777
2789
عنوان

می دونی فردا چه خبره

283 بازدید | 11 پست

دو روز در سال خورشید دقیقا روی کعبه قرار می گیره و شما می تونید جهت قبله را با شاخص مشخص کنید 

فردا ۲۵ خرداد ساعت ۱۲:۵۷ ظهر اگر یک چوب یا میله را در جایی که افتاب می تابه روی زمین به طور عمود قرار بدی سمت خلاف سایه شاخص، قبله را نشون می ده 

امتحان کن 

قبله چه جاهایی بدرد ما می خوره

برای نماز خواندن

دفن اموات 

برخی کارها مستحب هست رو به قبله باشه مثل قران خوندن 

برخی کارها حرام هست روبه قبله باشه مثل دستشویی کردن

برخی کارها کراهت داره روبه قبله باشه مثل نزدیکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت اسلام کوئست. 

قانع شدی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
جهت قبله برای شما چه کاربردی داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه عزیزمبه روز رسانی پیام برای سال ۹۱ هست یعنی ۱۳ سال پیش

نمیخواهید حق رو قبول کنید یک مبحثه!

حکم مرجع تقلید که تغییر نمیکنه!

حکم حکومتی که نیست!

یکم آزاد اندیش و باهوش باشید!