2777
2789
عنوان

خدا مادربزرگمو لعنت کنه

187 بازدید | 17 پست

انقد دخالت کرد تو زندگی مادر پدرم که زندگی اونا الان به این وضع کشیده شده زندگی منو دو تا خواهرامم گند خورده توش خدا ازش نگذره 

مگه مادرم و ما سه تا دختر چه گناهی داریم آخه 

خدا رو شکر فهمیدی حق با کیه 

همیشه پای خانواده شوهر درمیان هست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بدترش سر دختراش بیاد زندگیمونو به گند کشیده

سر خودش بیاد جرا دختراش 

مگر اینکه اونا هم گناهکار باشن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دختراش از خودش بدترن از مادرشون بیشتر دخالت کردن

پس همشون باهم به درک واصل بشن

حالا عموی منو ببینی چی میگیمیگه خونتونو میفروشم، به مامانم میگه برو تهران ما بیاییم خونتون خدا فقط خ ...

خدا جواب همشونو بده 

موهای مامانم سفید شده از دستشون بعد 27 8 سال زندگی میگه نمیتونم دیگه 

خدا جواب همشونو بده موهای مامانم سفید شده از دستشون بعد 27 8 سال زندگی میگه نمیتونم دیگه

واس ما هم همینه بخدا

میخوان رابطه بین پدر مادرمو شکرآب کنن، بابامو دشمن من مامانم کردن 

عموم بهم گفت میزنم دهنتو خونی میکنم

خجالتم میاد بگم عمو ، عمو عزت احترام داره بخدا 

اونم نمیدونم خانواده های پدری چرا اینجوری میکنن

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

بالاخره یه جایی تو همین دنیا تقاص کارهاشو میده مطمئن باشمادرت پشتوانه ای داره؟

خدا از دهنت بشنوه 

تا الان که هرروز سالم تر و خوشحال تر داره مارو بدبخت میکنه

آره عزیزم ولی 27 8 ساله ازدواج کردن میگه زشته طلاق بگیرم 

واس ما هم همینه بخدامیخوان رابطه بین پدر مادرمو شکرآب کنن، بابامو دشمن من مامانم کردن عموم بهم گفت م ...

تو منی یا من توام 

مامان بابای من با عشق عروسی کردن انقدددددر مادربزرگم و عمه هام و عمو هام دخالت کردن زندگیشونو خراب کردن 

بابام منو خواهر بزرگمو به زور آدم حساب میکنه مامانم از دستش انقد حرص میخوره میگه پیر شدم از دستشون

هعی پس هم دردیممنکه ب خدا واگذار کردم چون قدرت مقابله ندارم عموم پولداره استاد دانشگاهه خطرناکه

آره 

خدا نجاتتون بده ایشالا 😭دارم دق میکنم از غصه ی مامانم 

کاش راحت شیم از دست اینا