سلام دخترا امروز ١١ روزه كه من iui كردم و روز ٢٥ پري من بود. من فقط ي دونه امپول ٢٥٠ hmg زدم ،اما امروز بي بي چكم دو خط شد خيلي سري..به نظر شما تاثير امپول بوده ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مبارك عزيزم فقط تو رو قسم به حال الانت همه ي منتظرا رو دعا كن
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
منم وقتي ميكروم مثبت شد دو روز كامل شب و تا صبح خوابم نميبرد از خوشحالي خيلي هيجان زده شده بودم
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزيز دلم ايشالا سالم بغلش بگيري منم بعد از سه بار ايو اي بعد ٥ سال باردار شده بودم
خدا رو شكر منم بعد دو تا iui منفي بوده اما هنوز هم نميتونم باور كنم اگه واقعا باردار ب ...
منم هنوز منتظرم عزيزم 😔
عزيزدلم اميدوارم زود زود دلت خوشحال بشه ..من خودم هنوز مطمئن نيستم بايد صبر كنم چند روز ديگه
ايشالا كه هست گلم هيچ وقت نا اميد نشو خدا خيلي بزرگه🤗