2777
2789

من قبلا خیلی خیلی بی حوصله بودم یعنی سه روز میزاشتم ظرف کثیف بمونه کل آشپزخونه میشد ظرف دخترمم که تمام خونرو می‌کرد اسباب بازی خلاصه نگم براتون 

من یهو در عرض یک هفته ازین رو به اون رو شدم

یعنی جوری افتادم به بساب بساب ....‌‌‌..

یروز زنگ زدم به کارگر اومد خونم کلا شست و از اول تا آخر شستیم و چیدیم

فرشارم دادم قالیشویی 

فقط حموم موند که خودم رفتم پنج ساعت توش با وایتکس افتادم به جونش صندلی و تشت و حتی برق انداختم.

الان جوری شدم هروز طی میکشم حتی اگه تمیز باشه

جوری سرامیکا برق میزنن دوست داری دراز بکشی روش

بعد سینک و میشورم نمیزارم یدونه قاشق بمونه سریع میشورم سینکم اللن یک هفتست برق میزنه و خشکه

گازمم روزی سه‌بار دستمال میکشم.و یخچال هروز.

امروزم رفتم اتاق دخترم چون فروش پهن نکرده بودیم .ولی کمد و تخت بود بسختی اونارو حرکت دادم که فرش بره زیرش کلا چینش اتاق و صد هشتاد درجه عوض کردم و الان کمرم گرفته

چقدر سخته تمیز بودن ولی حس خوبیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست راستت رو سر من 

پای چپت بخوره به این بیصاحاب عریض و طویل منکه نمیزاره تکون بخورم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
دست راستت رو سر من پای چپت بخوره به این بیصاحاب عریض و طویل منکه نمیزاره تکون بخورم

ای وای عزیزم

باور کن فقط باید پاشی یهو خودت بزن به اون راه و پاشو

برو از سخت ترین و کثیف ترین جا هم شروع کن و بخودت قول بده نزاری یزره کثیفی جایی باشه

من هرروزتمیزمیکنم همیشه خونم تمیزه ولی خب تاشب دومرحله مرتب وتمیزکاری🥴

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩