2777
2789
عنوان

خونم برق میزنه ولی دهنم صاف شده چقدر سخته تمیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی سینک رو با چی ی میشوزیذ؟؟

اسپری اکتیو مخصوص سینک قرمز رنگه.

اگه هروز بشوری که نیاز نیست یکم مایع ظرفشویی بزنی با سیم تمیزه بعد با دستمال خشک کن.

اگه زیادی کثیف شد با پودر ماشین لباسشویی قشنگ بکش و کف مالی کن بعد آب بکش آخرم آب جوش کتری بریز روی کل سینک و خشک کن برق میفته

این حالتت خیلی بهتره از اون حالتته حالا شوهرت اعتراض تمیکرد ظرفا میموند؟خدایی سه روز؟؟کپک نمیزد؟

شوهرم خیلی حساس نبود قبلا بعد دیر میومد منم چون مغازه میرفتم تا نه شب دیگه میدید خستم هیچی نمی‌گفت گاهی غر میزد

ولی یکی دو هفته مرخصی داشت خیلی رو مخم بود هروز غر میزدا هروز

دیگه یهو یروز دعوامون شد منم گفتم کارگر میگیرم 

بعد اون تصمیم گرفتم تمیز بمونم چون دیدم شوهرم خیلی حس خوبی داره تو خونه خودمم همینطور.‌‌‌‌

چرا  قشنگ سینکم بو می‌گرفت بعد آنقدر عقل نداشتم آشغالا رو با پلاستیک نزارم تو صافی سینک ...نمیزاشتم تو سطل آشغال زیر کابینت میگفتم زود زود ببریم اشغالا و

کابینتا چرب و پر لک 

سرامیکا کثیف

از فرشا نگم برات که همه چی روش ریخته بود.

پر لک

فرشا تو اتاق خواب و آشپزخونه سفید همرو دخترم زحمت کشیده بود لک انداخته بود

حموم فکنم دو ساله نشسته بودم فقط ظاهرش تمیز میکردم.

زیر شوفاژ سر حموم دیدم تار عنکبوت بسته

خلاصه حالم از خودم و اون زندگی داشت بهم می‌خورد

محرم هیجا نرفتم افتاده بودم به تمیز کردن همه میگفتن الان وقت خونه تکونی اخه

وسیله اسباب بازی؟دخترم خیلی داره خودش زیاد داشت که بماند خواهر کوچکم تمام اسباب بازی‌اش داد به دخترم ...

چندتا بچه داری من دوتا دارم اصلا من سر پسرم ۱۰ کیسه زباله اسباب بازی رد کردم رفت دخترمم ا۱لا نمیخرم براش چندماهی یکی