2777
2789

با مادرم بحثم شد انقد زدم ت سر خودم 

بعد مادرم یه حرف خیلی دروغ گفت بعد سرمو کوبیدم انقد زمین پیشونیم زخم شده الان 

من یه لحظه واقعا مردم سرم مال خودم نبود و دست و پاهام حرکت نداشت مادرم کلی آب سرد ریخت رو سرم 

خیلی بد بود الان که دارم می‌نویسم اصلا حال خوبی ندارم 

بچه ها اون لحظه واقعا داشتم میکردم و خیلی بد بود طاقت نداشت قلبم دخترم داشت گریه میکرد از ترس و مادرم می‌گفت توروخدا نکن بامن اینکارو سکته میکنی پاشو پاشو 

بنظرتو‌ن چم شده بود ؟ نتونستم راه برم و عین جسد بودم الان هم اصلا نمیتونم سرمو به پشت بذارم احساس میکنم چیزی ت سرم پخش میشه شدید 

اینم بگم مادرم سه چهار روزه منو باحرفاش شکنجه میکرد 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که بچه داری خودت انقدر در معرض حرف های سمی دیگران قرار نده.   تو انقدر تحمل می کنی تحمل می کنی تا به مرز جنون می رسی.  آخرش اونها می رن پیش زندگی شون یه اسم دیوونه روی تو می زارن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چرا خودزنی میکنی ؟ 

در بدترین شرایط هم با اینکه دلم می خواد خودمو بزنم یا یکیو اینکارو نمی کنم اروم میکنم

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید