2777
2789
عنوان

نیم ساعت پیش واقعا مرده بودم خیلی بد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا این چه حرفیه خب به کسی که حالش خوب نیست میزنیدشماها که ان نرمالی ترید

کسی ک ب خاطر ی بحث با مادرش کلشو بکوبه دیوار نرماله؟

الکی میخاید از هر کار زشتی دفاع کنین فقط

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

کسی ک ب خاطر ی بحث با مادرش کلشو بکوبه دیوار نرماله؟الکی میخاید از هر کار زشتی دفاع کنین فقط

دارم میگم ایشون با این علائمی که گفته پنیک عصبی کرده، و اینکه حالا طرف توی این موقعیت جیغ بزنه خودزنی کنه یا هرکاری کنه دست خودش نیست . متوجه هستید؟

شما چطور ازدواج کردین هنوز رفتارتون با مادرتون اینطوریه اگه تقصیر از اونه ارتباطتونه کم کنید اگه از ...

درد من اینه بنا بر شرایطی که دارم مجبورم شهرستان بمونم‌بخاطر شرایط کاراموزیم وگرنه من اینجا چیکار میکنم 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
تو که بچه داری خودت انقدر در معرض حرف های سمی دیگران قرار نده. تو انقدر تحمل می کنی تحمل می کنی تا ...

دقیقا 😭😭😭😭 وقتی مجرد هم بودم یه روز خوش بمن نداد الآنم که اینجوری

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
مادرم منو سوزوند با حرفاش اتیشم زد

درسته شما هم حق داشتین ناراحت بشین من تو اون شرایط نبودم، ولی تو این موارد سریع بچرو از اونجا دور کنید همیشه حین دعوا و موقعیت های تنش زا

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

دقیقا 😭😭😭😭 وقتی مجرد هم بودم یه روز خوش بمن نداد الآنم که اینجوری

خوب الان که شوهر داری از مزایای شوهر داشتن استفاده کن و رابطه ات با مادرت خیلی کمتر کن 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

میدونستم اون لحظه که می‌خوام بمیرم اینجور که مغزم بم‌میگفت سرم میگشت اصلا نمیتونم توصیف کنم

فشار روانی رون بود

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.