2777
2789
عنوان

به نظرتون به پاش بمونم ارزششو داره

206 بازدید | 32 پست

من خودم تک دخترم و وضع مالیمونم خوبه

پسره دوسال ازم بزرگتره ۲۵ سالشه از بچگی پدرشو از دست داده و روی پای خودش بوده و بشدت پخته ست از ۱۷ سالگی کار کرده ولی دانشگاه نرفته از لحاظ اخلاقی واقعا خیلی صبور و آرومه و حمایتگره ولی از لحاظ مالی هنوز در حد خودم و خانوادم نیست شغلش آزاده خونه نداره ماشین درست و حسابی نداره میدونم الان میگید مگه برا پول میخوای ازدواج کنی نه ولی دوست داشتم حداقل در حد خانواده خودم باشه میگه بمون شرایط و جور میکنم و سربلند میام جلو برا ازدواج، خانوادشم در جریانن منم مادرم فعلا میدونه

بعد اینکه من خواستگارای خیلی خوبی داشتم که از لحاظ شغلی و اجتماعی تو سطح بالایی بودن مثلا پزشک بوده قاضی بوده و...

بنظرتون چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یکی  مث همین شرایط اقا ازدواج کردم   بعد ۶ سال هنووووز درحال وام گرفتن و قسط برا رهن خونه ایم ، ی ماشینم داریم . دیگ خسته ام چقد اشتباه کردم   بخدا نداریش باعث شده چندسال زندگی نکنم   نمیدونم ب چی امید داشته باشم

عزیزم دقیق شرایط تو رو داشتم منم یکی رو دوست داشتم که نه تحصیلی نه فرهنگی به هم نمیخوردیم من بهش گفتم اگر دوستم داری باید بیایی جلو یجورایی مجبورش کردم اومد جلو ولی سر مهریه سر ۱۴ تا بیشتر زد بهم به نظرم شما هم بگید اگر دوستش دارید هر چه زودتر بیاد جلو و ببینید چقدر به پایتون میمونه که الکی نه وقتتون نه زندگیتون الکی هدر نره

عزیزم دقیق شرایط تو رو داشتم منم یکی رو دوست داشتم که نه تحصیلی نه فرهنگی به هم نمیخوردیم من بهش گفت ...

فعلا بهش گفتم بره دانشگاه که حداقل موقع معرفی به خانوادم بگم دانشجوعه بعد معرفیش کنم

اگر خونه داشت میشد با عشق باهاش ازدواج کرد ولی بدون خونه خیلی سخته خیلیییییییییی

آره واقعا بیشترین دلیلی ک الان دودلم همینه اگه خونه داشت چون ی ماشینم داره و کار هم میکنه بالاخره میشد باهمدیگه ساخت ولی خونه ک نداره واقعا برا من سخته

فعلا بهش گفتم بره دانشگاه که حداقل موقع معرفی به خانوادم بگم دانشجوعه بعد معرفیش کنم

عزیزم تحصیلاتش مهم نیست من خودم دانشجو هستم ولی به تحصیلات طرف اهمیت نمی‌دم شما فقط اینو در نظر بگیر یک دوستش داشته باشی دو عرضه کار کردن داشته باشه سه از نظر فرهنگی و خانوادگی به هم دیگه بخورید از من می‌شنوی بگو تو همین یک یا دو ماه آینده باید بیاد جلو اگر میخوادت

خانواده خوبیم نداشت، بی ادب گستاخ بااونا بخاطرم قطع رابطه کرد ،میدونم اخلاقش خوبه ، اما تاکی حسر ...

میفهممت واقعا زندگی بدون پول خیلی سخته هر چی باشه ادم دلش میخواد زندگی درست و حسابی داشته باشه 

عزیزم خودت اگه شاغل نیستی برو سرکار برا خودت که اذیت نشی

آره واقعا بیشترین دلیلی ک الان دودلم همینه اگه خونه داشت چون ی ماشینم داره و کار هم میکنه بالاخره می ...

آره دقیقا 👌

شغل و ماشین رو میشه کم کم درست کرد

ولی خونه خریدن تو این دوره و زمونه خیلی سخته🤦‍♀️