2777
2789
عنوان

خواستگاری

101 بازدید | 12 پست

بچه ها اگ ی مادری عکس پسرشو بفرسته برای مادر دختره بگه من از دخترت خوشم میاد  ب دخترت نشون بده و عکس دختره ام بگیره ب پسرش نشون بده

و البته بگه ک دخترت خوشگله اما پسرم گفته عکسشو بیارید ببینم اگ خوشم اومد اونم از من خوشش اومد بریم برای خواستگاریو اشنایی 

شبش اینکارو کردن بعد الان تا الان خبری نشده 

بنظرتون پسره نپسندیده؟

حس میکنم پسند نشدم😔😂😂😂🤣

اولین باره پسند نشدم برام عجیبه قبلا خواستگار داشتم این مدلی ک خواهره دیده بود خوشش اومده بود شمارمو گرفته بود عکس برادرشو فرستاده بود عکس پروف منم ب داداشش نشون داده بود ک حضوری رفتم پسند نکردم من پسره رو 

الان عجیبه هم ناراحتم همم میگم سلیقه ها متفاوته نباید ناراحت بشی ولی اولین باره واقعاا پسند نشدم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول سرزنش کردن خودت یکی از بدترین افکار منفی هست پس دست ازش بدار. دوم به موارد مثبت فکر کن بهترین ها ...

ارعه دائم میگم سلیقه ها متفاوته

ولی عزیزم چیزی ک ازارم میده اینکه من اول عکسشو دیدم 

هیچ حسی نداشتم خوشم نیود بدمم نیومد گفتم میرم از نزدیک میبینمش

بعد عکسمو فرستادم 

دیگ خبری نشد 

جالبه ک پسره توو کوچمونه خونشون هم محلمونه 

من مخالف این مدل خواستگاریا بودم گول خوردم 

از سمت دیک میگم خب خوبه ک الان ک از عکسم خوشش نیومده از نزدیک همو ندیدم ک ردم کنه اون مدلی بدتر میشکستم 

چرا همش داری سناریو شکست میگی چرا اعتماد بنفستو از دست میدی ببین اون پسر اگه هم فرکانس تو باشه جذبت میشه اگه نباشه با هم باشین باز دور میشه. تو خودتو دوست داشته باشه هنوز که چیزی نشده چرا بدترین اتفاقا رو متصور میشی 

چرا همش داری سناریو شکست میگی چرا اعتماد بنفستو از دست میدی ببین اون پسر اگه هم فرکانس تو باشه جذبت ...

ارعه واقعاا اگ هم فراکانسم باشه جذبم میشد ما هم فرکانس هم نیستیم ربطیم ب زشتی یا زیبایی ما نداره 

اخه میدونی حس میکردم نکنه زشتم ک نپسندیده 

درحالی ک ابجیم میگه اونو بارها دیده شکل عکسش نیست عکسش قشنگتر از خودشه

حس بدیه ک فکر کنی نکنه عیبی داشتم زشت بودم ک پسند نشدم ولی بقول شما ب انرژیو فرکانس برمیگردع ک اگ ما هم فرکانس هم بودیم جذب هم میشدیم اخه منم واقعا  جذبش نشدم 

مرسی عزیزم❤️