2777
2789
عنوان

خانواده سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 43 پست
کدوم زندگی ؟مگه با کسی آشنا شدم که به این مراحل برسه ؟دو تا آدم روانپریش عقده ای کنترل گر شکاک با هم ...

خب نمیشه به واسطه ها بگی زنگ بزنن خواستگار بفرستن برات؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

این تاپیک رو دیدم همه ی بدنم لرزید میترسم در آینده پسر منم همچین نظری درباره ی من و پدرش داشته باشه خدایا خودت کمک کن.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیشه به واسطه ها بگی زنگ بزنن خواستگار بفرستن برات؟؟

کدوم واسطه ؟

تو این سن ؟

عزیزم اون موقع که جوان بودم حتی یه رژلب و یه لاک رو ازم دریغ کردن 

همه دختری میخواستن خوش بر و رو ، به خودش برسه 

نه یکی مثل من 

الان که دیگه کلا هیچی 

این تاپیک رو دیدم همه ی بدنم لرزید میترسم در آینده پسر منم همچین نظری درباره ی من و پدرش داشته باشه ...

عزیزم اگر کنترل گر هستی مطمئن باش دیر یا زود به همین مرحله میرسی

البته این شما نیستی که بتونی تشخیص بدی کنترل گری یا نه 

بقیه میبینن 

خب خدا روشکر کن حداقل چند ساعت بیرون از خونه ای از نظر مالی مستقلی چند ساعت وقت بزار برو پیاده روی ی ...

خب همون دیگه 

فقط سرکار میتونم برم

بقیه ش رو دیگه نه 

گیر دادنا و شکاک بودن هاشون نمایان میشه 

میشه بگی چکار میکننچه گیری میدن؟

به همه چیز

هیچ اختیاری ندارم تو زندگی 

هیچی

سالها جنگیدم تا تونستم اون لباسی که میخوام بپوشم

سالها جنگیدم تا اجازه دادن آرایش کنم

به بیرون رفتنم به تماس تلفنی م حتی به توی اتاق بودنم

به ساعت خواب و بیداریم