2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول‌های پروژسترون رو خیلیا تو بارداری مخصوصاً وقتی جداشدگی جفت یا لکه‌بینی دارن، می‌زنن. پروژسترون کمک می‌کنه رحم آروم بمونه و احتمال سقط کمتر بشه. خیلی از مامانا با همین آمپول‌ها بارداری رو نگه داشتن. ولی مهمه استراحت مطلق کنی، هیچ کار اضافی نکنی، حتی کارای سبک خونه، و هر علامت جدید مثل خونریزی زیاد یا درد شدید داشتی سریع بری اورژانس. نترس ولی خیلی مراقب باش.

توگوگل نوشته عوارض داره چی هست؟

عوارضش معمولاً چیزای خاصی نیست، مثل درد محل تزریق، حالت تهوع، سردرد، نفخ یا تغییرات خلق‌وخو. بعضیا هم هیچی حس نمی‌کنن. خیلی نادر ممکنه باعث لخته خون یا مشکل کبدی بشه ولی خیلی کم پیش میاد. در کل اگه دکترت گفته بزنی، یعنی فایدش خیلی بیشتر از ضررش هست، نگران نباش فقط مراقب باش اگه علائم عجیب داشتی سریع خبر بدی.

ن واس جنین منظورمه

برای جنین معمولاً ضرر نداره، چون پروژسترون یه هورمون طبیعیه که بدن خودت هم میسازه، این آمپول فقط مقدارشو بیشتر می‌کنه تا بارداری حفظ بشه. پزشکا خیلی وقتا برای سلامت جنین میدنش، ضررش برا بچه ثابت نشده، خیالت راحت باشه.