2777
2789

شوهر خاهرشوهرم خیانت کرده ب زنش 

الان خاهرشوهرم خونه باباشه

بعد دوماد اومده شهر ماست 

دیروز مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم اول برو زنه رو پیدا کن بی آبروش کن و برو باهاش بخواب و........  تا آبروش بره

تازه گفته این کارو کنی یه انگشترمو بهت جایزه میدم ( اینو تازه خاهرشوهرم گفت) 

بعد یه کتک ب محمد بزن(دامادشون) 

(((((  

مادرشوهرم دیروز صبح زنگ زد شوهرم منم بودم ولی صداش نمیشنیدم نمیدونستم چی میگ

شوهرم همش اوکی میداد ب حرفای مامانش

بعد ک قطع کرد شوهرم نگفت چی گفته یکی دو بار پرسیدم پیچید بعد دید ول کن نیستم گفت هیچی بابا مامانم میگ یرو یه کتک مفصل ب داماد بزن و.... 

دیگ نه حرفی از خابیدن با زنه زد نه انگشتر ک مامانش گفته جایزه میدم بهت ولی خاهرشوهرم امروز گفت))))))) 

میدونستم حریان چیه فکر کردن فقط از کتک زدن مادرش حرف زده

ولی شوهرمم جوگیر شده بود میگفت میرم میزنمش😐😐

اونجا ک گفته ب شوهرم برو باهاش بخاب تا انتقاممون رو بگیری و بی آبرو شه و گفته اینکارو کنی بهت جایزه میدم.... خیلی خوردم کرد

چیکار کنم؟

شوهرم یکم دیگ میاد

میگرنم گفته اونم شدیددددد

مادر شوهر پلشت و اسگلی داری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالااون ازحرص چیزی گفته شوهرت که انجام نمیده بعدهم اون خانم سرخیابون نیست شوهرت بره سرش بلابیاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖