2777
2789
عنوان

خدایا معلم فیزیکمون چقدر خوشگلهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یه معلم ریاضی داشتیم سبزه بود ولی فوق العاده خوشگل و خوشتیپ بود

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

والا همه زیبان ها تو این شکی نیست ولی معلمای خیلی غیر آراسته و بهم ریخته هم داشتم راجع به همشون درست ...

منم یه معلم داشتم معلم شیمی بود باباش سفیر هندوستان بود یک سال آلمان زندگی کرده بود ولی توی ۳۵سالگی سبیل هاشو هنوز زنده بود هر وقت باهاش از نزدیک حرف میزدم چندشم میشد به اون سبیل ها افتخارم میکرد 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

واییی 😂😂😭😭🫠🫠چه مسخره

هنوز موندم  چطور یک سال تو آلمان زندگی کرده بود من اول فکر میکردم خل و چل دروغ میگه اما همکار مامانم بود تو مدرسه از مامانم پرسیدم گفت نه راست میگه قشنگ هروقت نگاش میکردم تو فکر بودم این چطور با این قیافه آلمان بوده

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد ریاضی را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

وای فکر کننننننن تو خیابونای فرانکفورت قدم بزنی با سیبیل😂🫠

وای نگوووو مردم از خنده   

نمیدونی قیافش یه سوی بود 

عب نداره انقد دوستام غلط نوشتن من خودم درستشو خوندم عادت کردم😂😂

خوبه حداقل پیام میدن دوستای من نگاه می‌کنن بعد از یک هفته با یک کلمه جواب میدن بعدم دوباره میمیرن 

این انگار حوریه انقدر خوشگله حالا چشم نخوره ایکاش

ماشاء الله

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس