2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون مدرسه غیر دولتی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 127 پست
ما هم پارسال دو وخرده ای لباس شد ۳ تومن لیستی که دادن شد دم به قیقه هی پول پول چون مدرسه خوب نیست م ...

۱ تومن لباسش شد 

۲ تومن کمک درسی 

۲ و نیم‌لیستی که دادن 

دیگه پول اردو و بیمه و چیزای دیگه ب کنار

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا پول بی زبون ندین بهشون جای ارزونتر پیدا نکردین؟اینا میبینن والدین بی چک و چونه پول میدن هی ...

یه غیر دولتی دیگه هم هست ولی مسیرش برامون خیلی دوره اون عالیه حیف که دوره البته شهریش حدود ۱۵۰ شایدم بالاتر هست ولی عالیه واقعا استخر داره مدرسه 

یه غیر دولتی دیگه هم هست ولی مسیرش برامون خیلی دوره اون عالیه حیف که دوره البته شهریش حدود ۱۵۰ شایدم ...

جدا من تصورم از مدرسه صد تومنی اینه که همه جور امکاناتی به بچه ها بدن اگه نمیدن این پول دقیقا خرج چی میشه؟

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

مگه دولتیا ثبت نام میکنن اصلا؟ پسر من تا سوم دولتی میرفت الان برا چهارم باید غیرانتفایی بنویسیم چون ...

عزمزمه میشه توضیح بدی مشکل شما چیه و منظورت از هفت خوان رستم چیه؟.آخه دوست منم با مدرسه دولتی خورده به مشکل میخواستم شرایط شما رو هم‌بدونم ...(تو تاپیک هام هست)

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

جدا من تصورم از مدرسه صد تومنی اینه که همه جور امکاناتی به بچه ها بدن اگه نمیدن این پول دقیقا خرج چی ...

ببین به خدا هیچی نداره هیچیییی 

یه ازمایشگاه داره که تا به حال جز یکی دوبار نبردن 

کلاس کامپیوتر داره ده تا سیستم داغون و خراب هفته ای ۷۵ دقیقه 

یه اتاق سر پوشیده داره که مثلا سالن ورزشه 

حیاطشم دو بخشه یه بخش سایبان داره 

و زمینش چمن مصنوعیه 

همیننننننن به خاطر همینا سالی ۱۰۰ تومن میدیممم

عزمزمه میشه توضیح بدی مشکل شما چیه و منظورت از هفت خوان رستم چیه؟.آخه دوست منم با مدرسه دولتی خورده ...

گفتن باید بیان از توی خونمون تحقیق کنن که ما ی ازونجا نرفته باشیم در حالی که ما سند بردیم و گفتن شما دیگه تو منطقه ما نیستین. نصف بچه ها رو بیرون کردن که خونه شما دیگه شامل منطقه ما نمیشه و باید برین جای دیگه ثبت نام کنید در صورتی که همشون پارسال همونجا بدون هیچ مشکلی درس میخوندن. کلاساش هم ۳۰ نفری بود جمعیت زیادی نداشتن که امسال ثبت نام نمیکنن

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادش بخیردوم ابتدایی بودم سال ۸۴مدرسمون ۲ هزار تومن کمک به مدرسه خواستن..تو خونمون قیامت به پا شده ب ...

ما خودمون هم همینطوری بزرگ شدیم خواهر😂😂

ما خودمون هم همینطوری بزرگ شدیم خواهر😂😂

حالا به نظرت موفق شدیم یا نه؟😉

باور کنین اگه کسی بخواد موفق بشه از همین مدارس دولتی هم میتونه..فقط باید سعی و تلاش و اراده محکم داشته باشه💪👌

حالا به نظرت موفق شدیم یا نه؟😉باور کنین اگه کسی بخواد موفق بشه از همین مدارس دولتی هم میتونه..فقط ب ...

ن نشدم 

من درسم خوب بود فقط سر گوشی بردن ب مدرسه منو اخراج کردن باورت میشه؟ 

دوم دبیرستان بودم هیچوقت حلالشون نمیکنم ب خاطر ی گوشی همه ی اینده منو خراب کردن 

درسم خوب بود معدلم ۱۸ بود 

گفتن باید بیان از توی خونمون تحقیق کنن که ما ی ازونجا نرفته باشیم در حالی که ما سند بردیم و گفتن شما ...

ای وای ....ممنونم جواب دادی

دوست منم دقیقا مشکلش همینه.....خیلی ها باورشون نمیشه و فکر میکنن دروغ میگه...حتی تو تاپیکم چند نفر باورشون نشد...

دوست من در مراحل جدایی هست خونه پدرش میشینه با اینکه قولنامه اجاره هم برده بازم به هیچ عنوان قبول نمیکنند...مدیر میگه اونهایی که سند ششدانگ به اسم پدره رو فقط می‌نویسیم....اگه اعتراضی هم دارید برید اداره...و اداره هم عملا پشت مدرسه هست..بنده خدا دوستم توانایی غیرانتفایی نداره بچه اش همین طور مونده

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

منم امسال ک گذشت ۱۸بود الان ب طرز عجیبی ی مدرسه ذیگه گذاشتمش ک اون ۱۹بود ولی سال جدید گفتن۳۰ولقعا انصاف نیس

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...