من تایپکت زدم گفتم من ۲۶سالمه لیسانس حسابداری دارم خدمتم تازه تموم شده ولی تا الان وارد هیچ رابطه ای نشدم به دلیل طرز فکری که داشتم....چندین سوال مطرح میشه تو ذهنم و از همه ممنونم که خواهرانه نظرات رو میدید و کمک میکنید چون واقعا تاثیر داشته بعضی نظرات....حالا به نظرتون چرا من همه دوستام منو مسخره میکنن میگن تو تا حالا دختر ندیدی صحبت نکردی نمیتونی ازدواج کنی؟چرا آخه ؟من به نظر خودم میگم من اگه ازدواج کنم زندگیم خوب میشه چون من همه احساساتمو خرجش همسرم میکنم و همچنین محبتمو...البته بگم که زندگی مشکلات داره ولی من میگم من کمتر میشه مشکلاتم...حالا میخوام شما مثل همیشه لطف کنید راهنمایی کنید و بزرگواریتونو شامل حال ما بکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بگرد به دختر خوب پیدا کن نرو تو این روابط امروزی چون وارد رابطه هم نشدی زود وابسته میشی ضربه می ...
من راستش بلد نیستم ارتباط بگیرم چرا دروغ بگم....بعد خانوادم هم گفتن خودم باید پیدا کنم تا اونا برن خواستگاری...بعد الان منم از ناچاری اومدم اینجا ببینم کسی بهم یاد میدن