2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 161 پست
خیلی بچه ای و چندسال بعد میفهمی زندگی این رویاها نیس اینم رویاهای سطحی ک تو داری واسه سفر ...

رویای سطحی نیست ، من چند ساله دارم دنبال یه دلیل برای تلاش و زندگی میگردم و سفر تنها جوابیه که برای همه تلاش ها و سختیام داشتم که واقعا ارزششو داشته باشه

خیلی تحقیرش کردم خیلی ، کار از کار گذشته

اخی....دیگه کلا رابطه ندارین.....اگه هنوز  بینتون چیزی هست....بگو اینطوری گفتم که راحت بتونی ازم دل بکنی...گناه داره دیگه نمیتونه ب کسی اعتماد کنه...

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر خارج رفتن با مردی که سفر و کوفتت کنه عذااابه

دوست من با یه میلیاردر ازدولج کرد ماه عسل رفتن ایتالیا اونجا پسره میرفت ناهار فقط برای خودش سفارش میداد! دوستم تماام مدتی که مسافرت بودن عذاب کشید میگفت فقط خرج خودشو میداد وقتی برگشتن جداشد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب گلم شما میگی نامزرت خونه داره پس اجاره خونه ندارید ماشین هم قزاره براش بخرن پس مشکل وسیله هم ندار ...

یه بلیط هوا پیما از اینجا تا هند که دیگه نزدیگه ، نفری هشت تومن رفت و برگشت میشه  ، من چند ماه کار کنم تا مثلا یه سفر یه هفته ای هند برم:|

رویای سطحی نیست ، من چند ساله دارم دنبال یه دلیل برای تلاش و زندگی میگردم و سفر تنها جوابیه که برای ...

پس به نظرم شوهر نکن

شما یه اسپانسر میخای بجا شوهر

خودت کار کن پول در بیار برو سفرو عشق و حال

شوهر میخای چیکار

یکی ک فقط پول در بیاره بده بهت

هه

😎
یه بلیط هوا پیما از اینجا تا هند که دیگه نزدیگه ، نفری هشت تومن رفت و برگشت میشه  ، من چند ماه ...

زندگی فقط سفر نیست...

امیدوارم خوشبخت باشی وبایه ادم پولدار ومهم از همع با اخلاق ازدواج کنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پس به نظرم شوهر نکن شما یه اسپانسر میخای بجا شوهر خودت کار کن پول در بیار برو سفرو عشق و حال شوهر ...

عزیزم تو سه تا از ویژگی های خوب زندگی مشترک با مردای این دورو زمونه بگو ، یا خیانت میکنن ، یا اخلاق گه دارن ،دیگه پولم نداشته باشن پس به چه درد میخورن

عزیزم تو سه تا از ویژگی های خوب زندگی مشترک با مردای این دورو زمونه بگو ، یا خیانت میکنن ، یا اخلاق ...

وقتی تو مردیو ول کردی ک خوب بوده وو فقط بخاطر پول پس معنی چیه

یعنی فقط منبع درامد میخای نه پول

چند وقته ازدواج کرده بودین؟

😎

عزیزم بخاطر شرایط سنیت هم هست...منم۱۸سالگی عقد کردم...خیلی رویاها تو سر داشتم ک شوهرم هیچ کدوم رو جوابگو نبود....هنوزم ک هنوزه هیچ.....الان ۲۶سالمه با دو بچه دیگ به مسافرت و اینا فک نمیکنم...دغدغم شده تربیت بچم.....ولی واقعا بعضی مواقع پول زیادی خوبه در صورتی که ادمو از خدا دور نکنه... پولی باشه ک بتونی دست فقیر و نیازمند بگیری که ی شب راحت بخوابن ارزش داره

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
شیش ماه محرمیم عقد نکردیم صیغه خوندیم

تو نوشتی میخایم نامزد کنیم بهشون بگم پدرم معتاده یا نه

یعنی هنوز محرمیتی نبوده و مال کمتر یک ماه پیشه

نه تنها خیلی بچه ای

خیلیم کمبود داری ک همچین تامیکای خیالی و دروغ سرهم نیکنی

برو عروسک بازیتو کن اگ حوصلت رفته

😎
تو نوشتی میخایم نامزد کنیم بهشون بگم پدرم معتاده یا نه یعنی هنوز محرمیتی نبوده و مال کمتر یک ماه پی ...

ما عقد رو نامزدی رسمی میدونیم برای صیغه نمیدونستم چی بنویسم نوشتم نامزدی ، بله قرار بود ما عید عقد و مراسم نامزدی داشته باشیم