اخلاقش خوب بود همه چی برام فراهم میکرد ،هرکاری میگفتم انتجام میداد ولی وضع مالیش هی بد و بدتر میشد، پدرش نذاشت استخدام اموزش پرورش بشه و رفت پرستاری خوند الان دانشجو هست و هیجی به هیچی ، منم بعد دوسال دوستی وشیش ماه محرمیت تموم کردم ، حالم خوب نیس ارومم کنید
خیلی بچه ای و چندسال بعد میفهمی زندگی این رویاها نیس اینم رویاهای سطحی ک تو داری واسه سفر ...
رویای سطحی نیست ، من چند ساله دارم دنبال یه دلیل برای تلاش و زندگی میگردم و سفر تنها جوابیه که برای همه تلاش ها و سختیام داشتم که واقعا ارزششو داشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست من با یه میلیاردر ازدولج کرد ماه عسل رفتن ایتالیا اونجا پسره میرفت ناهار فقط برای خودش سفارش میداد! دوستم تماام مدتی که مسافرت بودن عذاب کشید میگفت فقط خرج خودشو میداد وقتی برگشتن جداشد
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه بلیط هوا پیما از اینجا تا هند که دیگه نزدیگه ، نفری هشت تومن رفت و برگشت میشه ، من چند ماه ...
زندگی فقط سفر نیست...
امیدوارم خوشبخت باشی وبایه ادم پولدار ومهم از همع با اخلاق ازدواج کنی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم بخاطر شرایط سنیت هم هست...منم۱۸سالگی عقد کردم...خیلی رویاها تو سر داشتم ک شوهرم هیچ کدوم رو جوابگو نبود....هنوزم ک هنوزه هیچ.....الان ۲۶سالمه با دو بچه دیگ به مسافرت و اینا فک نمیکنم...دغدغم شده تربیت بچم.....ولی واقعا بعضی مواقع پول زیادی خوبه در صورتی که ادمو از خدا دور نکنه... پولی باشه ک بتونی دست فقیر و نیازمند بگیری که ی شب راحت بخوابن ارزش داره
خداکند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)