2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 161 پست
فامیل پرستار داشتی؟کجاش اینده داره؟ایندش چیه؟

بله تا دلت بخواد

شما میگی باباش نزاشت استخدام اموزش وپرورش بشه خب پرستار از نظر شغلی خیلی بهتر از معلمی هست 

اما اگر دنبال یه کیس خیلییی پولداری اون وقت بحث فرق میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
[QUOTE=54906295]چرا اخه ، الان من هرکی میبینم بخاطر بی پولی زندگیش جهنمه[/Qهرکی یار خواهد جور هندوست ...

به نظر شما واقعا صبرتون زیاده ، من انقد درد کشیدم ک دیگه تحمل ندارم برم خونه شوهرم وضع همون باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچند بازهم درک نمیکنم چون خودم تنها ملاکم پول نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم همه چی هم با پول حل نمیشه عشق هم لازمه اخلاق هم لازمه انسانیت هم لازمه.اینقدر ادم پولدار میشنا ...

شما داری خودتو میسنجی.واسه دیگری نسخه نپیچ 

ایشون این موضوع براش مهمه.

واسه شما نیست.

حتما که نباید مثل شما فکر کنه

بله تا دلت بخواد شما میگی باباش نزاشت استخدام اموزش وپرورش بشه خب پرستار از نظر شغلی خیلی بهتر از م ...

الان اون پرستارا محیط کارشون برو ببین چقدر بده ، چقدر از زن و زندگی میزند

ای بابا خدا کجای زندگی من بود ، بخدا یروزایی بوده مریض بودیم  پول دکتر نداشتن مامان بابام ، بخد ...

اگه پسر خوب و دل پاک و خسیس نیست اتنخابش کن بخدا هیچی تو پول نی....انشالله باهم کار میکنید....ی زندگی خوب میسازید باهم..

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
به نظر شما واقعا صبرتون زیاده ، من انقد درد کشیدم ک دیگه تحمل ندارم برم خونه شوهرم وضع همون باشه&nbs ...

اخی...عزیزم...پس مساله کارت حل شه...مطمئن باش کیسهای خوب هم میان سراغت...

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
الان اون پرستارا محیط کارشون برو ببین چقدر بده ، چقدر از زن و زندگی میزند

پرستاری شغل سختیه اما بیشتر برای خانوما برای اقایون انقدر سختی نداره 

در هرصورت دوست گلم اینا بهونه اس ادم عاشق دنبال بهونه ای برای موندنه و اما امان از وفتی کسی دلش باطرف نباشه من حس میکنم شما حس زیادی هم بهش نداشتی

اگه پسر خوب و دل پاک و خسیس نیست اتنخابش کن بخدا هیچی تو پول نی....انشالله باهم کار میکنید....ی زندگ ...

اخه بستگی داره زندگی خوب جی باشه ، من عاشق سفرم ، با حقوق ماهی سه تومن اون و دو تومن من نهایتا سالی یبار کیش میرفتیم، من میخوام برم بگردم زمین و ادماشو ببینم کلا همه یسختیا رو بخاطر این تحمل میکنم ک ی روزی میتونم راحت برم سفر

دوستم با یه میلیاردر ازدواج کرد

یهو سوپرایزش میکرد چندملیون گل براش میوورد یا هر مناسبت جواهر براشش میخرید و کلی لباس و اینا ولی فوق العاده بچه ننه بود و بی ثبات و دمدمی و مغرور

الان دارن جدا میشن

😎
به نظر شما واقعا صبرتون زیاده ، من انقد درد کشیدم ک دیگه تحمل ندارم برم خونه شوهرم وضع همون باشه&nbs ...

عزیزم....اگه کلا بهم زدی بهش بگو تفاهم نداریم..مستقیم نگو بهش چون پول نداری...گناه داره واسه ی مرد سخته اینجوری بگی....دستش خودش نیست ک تو خانواده پولدار بدنیا نیومده....تاحالام ک داره درس میخونه...

شمام انشالله یکی خوب و پولدار با پول حلال نصیبت شه...ک زندگیت و دلت گرم باشه....

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
پرستاری شغل سختیه اما بیشتر برای خانوما برای اقایون انقدر سختی نداره  در هرصورت دوست گلم اینا ...

ن بابا هیلی دوسش داشتم بخاطرش چنتا مورد خفن پولدار ک کلا پیشنهاد دادن بریم خارج زندگی کنیم رد کردم، ولی اون اذیتم کرد دوسال تموم متم الان زده شدم ازش ، هر چند الان خوب شده از وقتی نامزد کرده بودیم ولی دیگه نمیخوامش دلمو شکسته

اخه بستگی داره زندگی خوب جی باشه ، من عاشق سفرم ، با حقوق ماهی سه تومن اون و دو تومن من نهایتا سالی ...

خیلی بچه ای و چندسال بعد میفهمی زندگی این رویاها نیس

اینم رویاهای سطحی ک تو داری

واسه سفر ...

😎
اخه بستگی داره زندگی خوب جی باشه ، من عاشق سفرم ، با حقوق ماهی سه تومن اون و دو تومن من نهایتا سالی ...

خب گلم شما میگی نامزرت خونه داره پس اجاره خونه ندارید ماشین هم قزاره براش بخرن پس مشکل وسیله هم ندارید فکر میکنید خرج دونفر ادم چقدر میشه؟ با حقوقاتون رااحت میتونید سفر کنید