اخلاقش خوب بود همه چی برام فراهم میکرد ،هرکاری میگفتم انتجام میداد ولی وضع مالیش هی بد و بدتر میشد، پدرش نذاشت استخدام اموزش پرورش بشه و رفت پرستاری خوند الان دانشجو هست و هیجی به هیچی ، منم بعد دوسال دوستی وشیش ماه محرمیت تموم کردم ، حالم خوب نیس ارومم کنید
شما میگی باباش نزاشت استخدام اموزش وپرورش بشه خب پرستار از نظر شغلی خیلی بهتر از معلمی هست
اما اگر دنبال یه کیس خیلییی پولداری اون وقت بحث فرق میکنه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هرچند بازهم درک نمیکنم چون خودم تنها ملاکم پول نیست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان اون پرستارا محیط کارشون برو ببین چقدر بده ، چقدر از زن و زندگی میزند
پرستاری شغل سختیه اما بیشتر برای خانوما برای اقایون انقدر سختی نداره
در هرصورت دوست گلم اینا بهونه اس ادم عاشق دنبال بهونه ای برای موندنه و اما امان از وفتی کسی دلش باطرف نباشه من حس میکنم شما حس زیادی هم بهش نداشتی
اگه پسر خوب و دل پاک و خسیس نیست اتنخابش کن بخدا هیچی تو پول نی....انشالله باهم کار میکنید....ی زندگ ...
اخه بستگی داره زندگی خوب جی باشه ، من عاشق سفرم ، با حقوق ماهی سه تومن اون و دو تومن من نهایتا سالی یبار کیش میرفتیم، من میخوام برم بگردم زمین و ادماشو ببینم کلا همه یسختیا رو بخاطر این تحمل میکنم ک ی روزی میتونم راحت برم سفر
پرستاری شغل سختیه اما بیشتر برای خانوما برای اقایون انقدر سختی نداره در هرصورت دوست گلم اینا ...
ن بابا هیلی دوسش داشتم بخاطرش چنتا مورد خفن پولدار ک کلا پیشنهاد دادن بریم خارج زندگی کنیم رد کردم، ولی اون اذیتم کرد دوسال تموم متم الان زده شدم ازش ، هر چند الان خوب شده از وقتی نامزد کرده بودیم ولی دیگه نمیخوامش دلمو شکسته
اخه بستگی داره زندگی خوب جی باشه ، من عاشق سفرم ، با حقوق ماهی سه تومن اون و دو تومن من نهایتا سالی ...
خب گلم شما میگی نامزرت خونه داره پس اجاره خونه ندارید ماشین هم قزاره براش بخرن پس مشکل وسیله هم ندارید فکر میکنید خرج دونفر ادم چقدر میشه؟ با حقوقاتون رااحت میتونید سفر کنید