2777
2789
عنوان

خب تاپیکم ترکید برید پی زندگیتون🙂

338 بازدید | 16 پست

حالم از مردای خاله زنک و هرزه و هولی که اینجان بهم میخوره برای زنای خودشون سردترینن و از پسشون بر نمیان از بس بی عرزه و بدبختن ولی برای زنای دیکه چه تومجازی چه واقعی چندشترینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرگتونه بدبختا (اشاره فقط به مردا و پسرای بدبختی که تو این فضان)الان یا باید سرکار باشید یا باشگاه یا پیش زنو بچه و خانوادتون. خجالت بکشید که کسی که میاد با کلی دلهره و استرس مشکلشو میگه تا میفهمین زنه براش درخواست میفرستین ینی خعاااااعععععک

چه مرگتونه بدبختا (اشاره فقط به مردا و پسرای بدبختی که تو این فضان)الان یا باید سرکار باشید یا باشگا ...

معلوم نیست اینا متاهل شاید باشن بدخت زنشون داره کار میومه تو خونه کلفتی میکنه این آشغال اینجا تو زناست

بدتر ازین فقط الکی میگن ما از زنای عملی و پر از آرایش و نیم تنه پوش خوشمون نمیاد ولی کافیه همون از ج ...

و چه  .ری براشون که ش.ق نمیشه.ببخشید خیلی اعصابم خورده