2777
2789

دوستان من هم ازمایشم خوب بود هم ان تی عدد ۱.۳ بود فقط به خاطر شرایط سنیم که ۳۶ دکتر گفت ازمایش سلفری بده، امروز رفتم ازمایشگاه فرم پر کردم نوشته بود این داروها رو ازمایش تاثیر داره ، منم هم هر روز آنوکسا می زنم هم دوتا اسپرین می خورم، از مسئول ازمایشگاه پرسیدم گفت موردی نداره حالا دارم تو نت می خونم می نویسه تداخل داره باید قطع بشه قبلش کسی تو این شرایط بوده؟

با دکترت صحبت کن

مشکلت چی بوده از الان داری انوکسا میزنی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من روزی دوتا هپارین میزدم آسپرینم میخوردم،هیچکدوم از دکترام حرفی از تداخل نزدن،بچه هم شکرخدا سلامته به خودت استرس نده

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

چه تداخلی داره؟مسئول آزمایشگاهه در جریانه حتما مشکلی نداره که گفته

ببخشید  ، نتم پر پر شد

از لحاظ اینکه خون رقیق می کنه می گن dna جنین کم میشه تو خونه مادر جواب تکرار می خوره

عزیزم من روزی دوتا هپارین میزدم آسپرینم میخوردم،هیچکدوم از دکترام حرفی از تداخل نزدن،بچه هم شکرخدا س ...

به خاطر ازمایش وگرنه که خودشون با فاصله استفاده می کنم، خدارو هزار بار شکر که سالمن

به خاطر ازمایش وگرنه که خودشون با فاصله استفاده می کنم، خدارو هزار بار شکر که سالمن

منم سلفری دادم اصلا چنین حرفی مطرح نشد خیالت رو پریشون نکن عزیزم

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...