2777
2789

آخی مامان قشنگم از دستم رفت مامانم دستش شکسته بود 10روز تو بیمارستان بستری بود لعنتی ها گفتن باید دستش عمل بشه مامانم بیمارستان زجرکش کردن تا بخوان عملش کنن آخرشم گفتن اکسیژن خونش پایین نمیتونه عمل کنه 5بار عملش عقب افتاد همشون میگفتن صبح تا شب غذا نخورده مامانم ضعیف شد سرم های که بهش زدن بخاطره پارکینسونش اون هام خیلی قوی بود وقتی آوردمش خونه دیگه مثل قبل نبود زیاد نمیتونست غذا بخوره بلند بشه یه کم زخم بسترم گرفته بود 31حرداد لعنتی اومدم به مامانم شیر دادم یدفعه حالش بد شد رو دستم افتاد اورژانس لعنتیم دیر اومد وقتی اومد مامانم رفته بود الان 25روز که دیگه مامانم نیست دارم دق میکنم حالم بد کاش مامانم بیاد بخوابم تا به کم آروم بشم چیکار کنم مامانم بیاد بخوابم میترسم مامانم ازم ناراحت باشه باورم نمیشه که مامانم دیگه نیست وای خیلی سخته خیلی نفس کشیدن زندگی کردن مرده متحرک شدم 🖤💔🥺😢🕯️😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

روحشون قرین رحمت الهی 

خدا بهتون صبر بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشون بود؟

روحشون شاد

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ممنون عزیزمعزیزم نمیدونی چیکار کنم که مامانم بیاد بخوابم

نه بخدا

منم برادر ۲۰سالش بود پرکشید 

من تاحالا خوابش و ندیدم

ولی خانوادم میبینن

من خیلی دلم پر کشیده حسرت میخورم ببینمش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂