2777
2789
عنوان

این مد جدید چیه⁉ تو نی نی سایتصض

306 بازدید | 35 پست

که  عروس  مادرشوهر   باردار  را  می بره  سونوگرافی و بیمارستان و  ........  کمک به وضع  حمل مادر شوهرش  می کنه ؟ 

فکر کنم  یک عده  سعی  دارن  فرهنگ  سازی کنن

یا  میگن   مادر  که میزایه   دخترش باید  تر و خشکش  کنه  و  باهاش بره  بیمارستان ؟ 

چه جالب قببلا  مادرها   می رفتن  مراقبت دختر و عروس

چه اشکال داره خب

بچه دار شدن کسی به ما ربطی نداره

تونستن اوردن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐😐😐

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بخدا هر هفته سر یک چیز دعواسسر شاغل و خانه دارسر پوششسر بچه تو عروسیهر کی نظر خودش میده 🤧🤧🤧

دقیقا هفته پیش سر ا ... نی ها دعوا بود دو تا زنیکه دوزاری باعث شدن من یه هفته تعلیق بشم 

سمت ما مادرشوهر ومادر زن جوون زیادهست

زن دایی شوهر من ۹سالگی با شوهرش فرار کرد

۱۴زایمان کرد

الان همون دختر ۱۴سالش ازدواج کرده

یعنی گند بزنم به این رسمای داغونشون با کودک همسری

حالا کاری ندارم

۲۸سالشه مادرزنه متاسفانه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هااااا؟؟

چی میگیییی

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

کسی نگفته نیارنعروس تاپیک می زنه دارم مادرشوهرم را می برم سونوی تعیین جنسیت یادم رفته کدوم تاپیک ...

مبارکشون باشه