2777
2789

شوهرم 6سال ازم بزرگتره اون 42و من 36سالمه شغلش آزاده مهندس عمران و دایم سرش شلوغه دو تا بچه دارم یه پسر نه سالع و دختر یک و نیم ساله دیسک کمر و کمر درد هم دارم یکی دوسالی میشه شوهرم میره ورزش اما به افراط مثلا سه جلسه میره ووشو هفته ای دو بار بدنسازی و...به میگفتم یکم سبک ترش کن به جاش تو کارهای خونه و بچه داری کمکم کن که چه دعواهایی داشتیم جدیدا فهمیدم مخفیانه کلاس بوکس هم اضافه کرده و امروز بهش گفتم پسرم را  میتویسم کلاس زبان ببر و بیارش میگه فرصت ندارم و...به زور کفتم بچه هم یکم با خودت ببر سر کارت تو خونه اذیت میکنه حالا زنگ‌زدم پسرم میگه اومدیم باشگاه جودو!!هرجور دعوا و حرف و این هایی هم بوده باهاش زدم کلاس های بچه را میگه وقت ندارم ولی خود 3-4نع ورزش مختلف میره دخترم آرزو داره با باباش بره پارک مگه میبره همش میگه وقت ندارم اصلا نمیدونم دیگه باید چی کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ببرشون اون هم شاغله هم میره باشگاه پس تو چیکار کنی ماشین ندارید؟

یکی داریم دست شوهرمه خب یه کلاسشو من میبرم گفتم این یکی را تو ببر نمیبره منم با بچه کوچیک سختمه یک ساعت و نیم کجا بمونم کلاسش تمام بشه پارک هم خودم میبرم گفتم دیسک دارم فشار که به کمرم بیاد تا یک هفته می افتم

کلا آدم پر انرژی هست اما فقط بیرون از خونه میاد خونه همش خسته و له یا پاشو بسته یا کمرشو

هر زنی دوست داره همسرش یه تایمی رو برای خانومش و بچه هاش وقت بگذاره 

اینکه همسرتون دائما وقتش با کلاس های ورزشی پر میکنه بیرون اوکیه خستگی هاش برای تو بچه هات یکمی مشکوکه

هر زنی دوست داره همسرش یه تایمی رو برای خانومش و بچه هاش وقت بگذاره اینکه همسرتون دائما وقتش با کلاس ...

در کل شوهرم آدم خودخواهیه همیشه اهداف خودش تو اولویتن البته بگم به من هم میگه برو باشگاه بچه را نگه میدارم و نکه میداره اگه برم ولی چون تمام مسیولیت هاشون با منه اصلا فرصت نمیکنم برم

در کل شوهرم آدم خودخواهیه همیشه اهداف خودش تو اولویتن البته بگم به من هم میگه برو باشگاه بچه را نگه ...

بهش بگو باشه من میرم باشگاه . بچه هارو به دستش برو تو اتاق بخواب استراحت کن بگو تفریح من نیاز بدن استراحته 

یا برو خونه مادرت یکساعتی بخواب

[QUOTE=388321978]بهش بگو باشه من میرم باشگاه . بچه هارو به دستش برو تو اتاق بخواب استراحت کن بگو تفریح من نیاز بدن اس ...[/QUOT

اگه خونه باشم بچه ها همش دور خودمن مگه اینکه ببره بذارتشون خونه مادرشوهرم طبقه بالا

[QUOTE=388321978]بهش بگو باشه من میرم باشگاه . بچه هارو به دستش برو تو اتاق بخواب استراحت کن بگو تفر ...

خب بچه هارو ببره عزیزم جالا چ خونه مادرشوهر چ دست تنها میخواد نگه داره انجام بده اون تایم شما برو بیرون ی هوایی بخور یه کافه ای با دوستات برو یا مثلا ناخوناتو بکار تا حالت هم بهتر بشه به هرحال نیاز داریم ما مادر ها تایمی رو تنها وقت بگذرونیم حتی یکساعت تنها تو خونه باشیم و دراز بکشیم بدون هیچگونه سرصدایی

خب بچه هارو ببره عزیزم جالا چ خونه مادرشوهر چ دست تنها میخواد نگه داره انجام بده اون تایم شما برو بی ...

میذونی مشکل من بیشتر اینه حتی حاضره برای من هم وقت بذاره اما برای بچه ها اصلا و ابدا نه کلاس نه پارک نه بازی هیچی دلم بیشتر واسه اون ها میسوزه 

میذونی مشکل من بیشتر اینه حتی حاضره برای من هم وقت بذاره اما برای بچه ها اصلا و ابدا نه کلاس نه پارک ...

اخی عزیزم کاش بشینی باهاش حرف بزنی بگی بچه هات بهت نیاز دارن حداقل برای یکساعت هم شده تایمت رو خالی کن گناه دارن وقتی میرن پارک میبینن بچه ها با پدرشون بازی میکنن حسرت میخورن

اخی عزیزم کاش بشینی باهاش حرف بزنی بگی بچه هات بهت نیاز دارن حداقل برای یکساعت هم شده تایمت رو خالی ...

از بس گفتم خسته شدم چندباری داداشم پسرمو برد این طرف اون طرف زنش بهش گفته چرا با بابات نمیری اون هم اون شب نشسته بود میگفت چرا بابا نمیبردم چقدر صحبت کنم اصلا انگار متوجه حرفام نمیشه