2777
2789
عنوان

چرا خوشگلا شانس ندارن

173 بازدید | 30 پست

مثلا تو این سایت دختره خودش یه چهره معمولی داره بعد عکس دوسپسرش که از خودش چندبرابر خوشگل تره رو گذاشته میگه میگن دوسپسرم خیلی زشته🫤🫤😐یعنی بعد این پست میرم بعد چند ماه برمی‌گردم😂😂

بعد خودشم رفته به طرف پیام داده 

واقعا پسرا همین دخترا که از نظر چهره و اخلاق معمولی هستند فقط مناسبشون هستن 

ما که اخلاق داریم شعور داریم چهره کسیو مسخره نمی‌کنیم یه مشت مسخره میاد سمتمون

این دخترایی که نه قیافه آنچنانی دارن نه شعور سر و دست براشون میشکنند

حسودی نیست ولی دنیا هیچوقت قانون نداشت تو هیچی

خب دختره خودش اصن قیافه ای ندارد بجای اینکه شکر کنه ایرادم میگیره🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اشتباه می کنی

من هم خوشگلم هم شانس دارم😂🤦🏻‍♀️

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

خوشگل و زشت نگیم

همه برای خودشون خوشگلی خاص خودشون و دارن

میدونی بعضیا باطنشون به حدی قشنگه به حدی مرام دارن که پسر شیفته شون میشه

و همینم باعث میشه به چشم پسر زیباترین دختر بیان

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

به شخصه پسر خوشگل دوست نداشتم هیچوقت.. ترجیح میدادم همیشه شوهرم چهرش معمولی باشه.. خودمم به نظرم خوشگلم و خوشگلیم برای دوتامون کافیه 😂مرد که نباید خوشگل باشه

کسی لایکم نکنه

حالا تو چرا زورت گرفته خب حقیقت همینه یسریا خوشگلن یسریا معمولی

طرز حرف زدن تو ببین جواب بقیه رو چجوری میدی ،من زورم نگرفته حقیقت رو نوشتم اعتماد بنفس کاذب که از خودت تعریف می‌کنی و بقیه خوب نیستن .همین مخرب هست .من خودم خوشگلم و بخاطر خوشگلی اصلا زندگیم عوض شد و این حقیقته .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

تکذیب میکنم اسی شاید شخصیت جذابی نداریوگرنه کی میگه خوشگل شانس نداره

شما چرا قضاوت میکنید آخه 😐من به کسی توهین کردم فقط گفتم بعضی دخترا نه خوشگلن نه ادب دارن تازه مسخره چهره دوسپسرشون میکنن بخاطر خواه دارن منظورم اینه نکته مثبتی ندارن

چون اون دختر از نظر شما زیبا نیست، به این معنی نیست که از نظر تمام آدمای دیگه هم زیبا نیست.

زیبایی یه چیز سلیقه ایه.

اون دخترایی که شما میگید معمولی هستن اما دوست پسر های خیلی زیبا دارن، دقیقا تو چشم همون دوست پسراشون زیبا هستن

جدا از بحث تفاهم اخلاقی و چیزای دیگه