2777
2789
عنوان

چرا خوشگلا شانس ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 30 پست
طرز حرف زدن تو ببین جواب بقیه رو چجوری میدی ،من زورم نگرفته حقیقت رو نوشتم اعتماد بنفس کاذب که از خو ...

تو فقط تعریف رو دیدی من نگفتم کسی زشته گفتم دوسپسرش از خودش صد پله بالاتر هنوز ازش عیب میگیره همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا قضاوت میکنید آخه 😐من به کسی توهین کردم فقط گفتم بعضی دخترا نه خوشگلن نه ادب دارن تازه مسخره ...

وا قضاوت چیه😳

گفتی خوشگلی ولی افراد خوبی سمتت نمیاد گفتم شاید کاراکتر جذابی نداری

نگفتم از بس بی شخصیتی کسی نمیاد

آخه ااصولا افرادی خوشگل و با تحصیلات بالا و های لول و خوش اخلاق خواهان زیادی دارن

تو فقط تعریف رو دیدی من نگفتم کسی زشته گفتم دوسپسرش از خودش صد پله بالاتر هنوز ازش عیب میگیره همین

شاید دوست پسرش برای تو جذابه یا اینکه آنقدر اخلاق مزخرفی داره به چشم دختره نمیاد ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

شاید دوست پسرش برای تو جذابه یا اینکه آنقدر اخلاق مزخرفی داره به چشم دختره نمیاد ،

من نه اعتماد بنفس زیادی دارم نه ادعا این خوشگلا شانس ندارن هم درباره همه صدق نمیکنه 

فقط آدم براش سوال پیش میاد یوقتایی همیشه هم نباید دختر خوشگلتر باشه درسته چهره مهم نیست زیاد ولی بعضیا هیچ نکته مثبتی ندارن همرو جذب میکنن یکی مثه من یا خیلیای دیگه هم خوبن هم ظاهرشونن خوبه کسی نگامونم نمیکنه 

من فقط چهره رو نگفتم چرا توجه نکردید چی گفتم

خب عزیزم در مورد بقیه چیزایی که گفتید هم این موضوع صدق میکنه

مثلا میگید اخلاقشون بده... خب اینم از نظر شماست که اخلاقشون بده.

شاید از نظر اون پسرا اخلاق خوبی دارن

یا اصلا شاید اون پسرا به هر دلیلی جذب اخلاق بد اونا میشن🤷🏻‍♀️ همه‌ی آدمای دنیا که معیار ها و علایق یکسان ندارن.

من با چشم خودم دیدم که چه پسرای خفنی واقعا عاشق دخترای خودخواه یا حتی سواستفاده گر یا حتی خیانتکار شدن

دیگه از این عجیب تر که نمیشه

و اینم دیدم که اکثر پسرا در حقیقت از دخترایی که زیادی بهشون بها میدن متنفرن. چون به نظرشون اون دختر هیجان و مرموز بودن نداره و لازم نیست بخاطرش با مردای دیگه رقابت کنن، چون دختره فقط و فقط با خودشونه

شاید اینارو در کلام نگن

ولی در عمل، همه دیدیم که مردا همیشه جذب و عاشق دخترایی میشن که یکم داستان دارن

من نه اعتماد بنفس زیادی دارم نه ادعا این خوشگلا شانس ندارن هم درباره همه صدق نمیکنه فقط آدم براش سوا ...

اخلاق نداری احتمالا ،خواهر شوهرام قیافه خوب معمولی شاغل خونه دارن .جلف نیستن ،پول جمع کن اما اخلاق صفر ،پاچه میگیرن شوهر نکردن هنوز ،اخه حرف بزنی حتما باید جواب بدن .به خودت توجه کن بیشتر 

اخلاق نداری احتمالا ،خواهر شوهرام قیافه خوب معمولی شاغل خونه دارن .جلف نیستن ،پول جمع کن اما اخلاق ص ...

والا تو هم بهت نمیاد اخلاق داشته باشی😂😂

باید طرف بیاد جلو که اخلاق منوببینه یا نه از دور که معلوم نیس 

والا تو هم بهت نمیاد اخلاق داشته باشی😂😂باید طرف بیاد جلو که اخلاق منوببینه یا نه از دور که معلوم ن ...

نه بخدا من خوش اخلاق و مهربونم همه میگن، تو خودم میریزم ،اما ظلم نمیپذیرم ،اما خوب ارتباط اجتماعی محدود دارم همیشه ،دوست ندارم با هر کسی حرف بزنم .برای همین یک دونه تاپیک ندارم

درونگرایی حتما منم درونگرا هستم

احتمالا ،با اینکه ظاهراً خوش اخلاقم اما دوست ندارم با کسی دوست بشم و حرفامو بهش بزنم .اما به شوهرم چرا ،دوست دارم بشینیم باهم حرف بزنیم .نمی‌دونم اینم درونگرا هست یا نه.