اگر از من میشنوی بخوای به روش بیاری فقط قبح کار براش میشکنه و دفعات بعد زرنگ تر میشه .. باید همیشه ترس اینو داشته باشه لو بره .. اینم بهش بگی میتونه هزارتا دلیل بیاره بگه طرف خودش پیام داده .. شوهر یکی از کاربرا انقدر وقیح شده میگه کاری بهم نداشته باش که با کیم همه چی برات فراهمه و ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واتساپ چرا یه برنامه ای بود میشد پیاماش برات بیاد .. شاید اسمش واتساپوب بود نمیدونم یادم رفته تو تاپیک یکی از کاربرا دیدم .. درکل رمز گوشیو نداشته باشی این برنامه ها فایده نداره .. یه زمانی رمزو فهمیدم میرم اثر انگشت گوشیو هم فعال میکنم که با اثر انگشت من باز شه 😂
تلگرام رو نصب کن شماره همسرت رو بزن پیام میره واسش اونو بزن بعد پیام رو از گوشی همسرت پاک کن.بعد میاره همگام سازی مخاطبین بزن نه اگه بزنی آره مخاطبهای تو میره واسه همسرت مخاطبهای اونم میاد واسه تو.پس هر وقت میری تلگرام حواست به این موضوع باشه چون هر از گاهی میاد
دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭