2777
2789

وا 

سخت نیس ک

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم هاتو ببند و بدنتو شل کنفکر کن رو تخت اتاقت دراز کشیدی زودی تموم میشه نترس قبلاً تجربشو داشتی؟

قبلا اره ولی بیهوشی کردن همون بی هوشی دوسال زندگیم مختلف کرد ولی حالا نمیشه بیهوش بشم

حس خفگی دارم

نه بااااااا اصلا اینجور نی

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

میشه تعریف کنی و جوریع

دراز می‌کشی روی صندلی بعد میری داخل تا قفسه سینه بعد هم خنک هست هم صدا میاد داخلش اصلا هم حس خفگی نداری