2777
2789
وای فداتشم ببخشید یادت افتاد.توچیکارکردی وقتی فهمیدی

نه اشکالی نداره.

وقتی اومد خونه تو صورتش خندیدم و گفتم فکر کردی فقط خودت از این کارها بلدی؟ 

بهش گفتم تو با اشغال ها میپری 

اما من اگه بخوام مردهایی رو دور خودم جمع میکنم که تو انگشت اون مردها هم نمیشی 

اما چون شخصیت دارم اینجور آدمی نیستم.

دیگه هم نذاشتم کنارم بخوابه 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای فداتشم ببخشید یادت افتاد.توچیکارکردی وقتی فهمیدی

تلگرامشو هک کن

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

احتمال داره همین جوری پیام داشته باشه 

چیزی نگو بهش و کلا پیام رو پاک کن.

ولی تلگرامش رو رو گوشی خودت هم بزار.

پیامی که رو گوشیش هم میاد رو پاک کن 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
آره دیدم آدم اول باورش نمیشه من خودم انگار آب یخ رو سرم ریخته بودنطوری که نفس نمی‌تونستم بکشم از خود ...

جدا شدی؟

دقیقا منم هی چشامو باز میکردم ببینم دارم درست میبینم

هی فکر میکردم اون هنه حرفای عاشقانه رو به یکی دیگه هم گفته

دقیقا توی روزایی که من در به در دنبال پول بودم برا اجاره خونه اون دنبال دختره بود. وای دقیقا آب یخ بود رو سرم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

چجوری هک کنه اگر رو خط خودش نصب کنه مخاطبینش میره برای شوهرش و مخاطبای شوهرشم میاد برای خودش لو میره

نه من مال همسرم رو هک کردم سوال میپرسه همگام سازی مخاطبین میزنی نه.هر از گاهی وقتی میری تلگرام اینو میاره باید بزنی نه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

چی بگم اگه بچه داری سخته یکم ولی من باشم اصلا چشم پوشی نمیکنم و شاید حتی به جدایی فکر کنم و خانواده هارو در جریان بزارم چون خیلی این روابط برای شما خطر ناکه اگه یوقت از همسرتون بیمار شین خدایی نکرده چی؟...

جدا شدی؟دقیقا منم هی چشامو باز میکردم ببینم دارم درست میبینمهی فکر میکردم اون هنه حرفای عاشقانه رو ب ...

آره

خودم رو ازش گرفتم.

حیف من نباشه که با این آدم بمونم؟ 

یه زن باید احمق باشه که تو زندگی که خیانت داخلش هست بمونه هیچ بهانه ای هم قبول نیست حتی اگه بگه حامی ندارم با بگه به خاطر بچه هام بازم موندن تو این زندگی احمقانه است 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
نه من مال همسرم رو هک کردم سوال میپرسه همگام سازی مخاطبین میزنی نه.هر از گاهی وقتی میری تلگرام اینو ...

اها پس راه داره ولی تل همسرمو دارم رو خط من نصب کرده.. خبری نیست اونجا .. ولی همیشه دوست داشتم پیاماشو بخونم تو واتساپ و پیامک ببینم چیکار میکنه چیا میگن با دوست و فامیلاش🤣 رمزشو ندارم 

اها پس راه داره ولی تل همسرمو دارم رو خط من نصب کرده.. خبری نیست اونجا .. ولی همیشه دوست داشتم پیاما ...

اونا هک نمیشن که 😄