2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

50 بازدید | 7 پست

پسرم امسال میخواد بره کلاس نهم.نشسته تابستون داره فیلم های آموزش پایتون جادی در مکتب خونه رو میبینه.نمیدونیم تجربی بره یا ریاضی . آخه تجربی اگر بره هم وقتش ۷ ۸ سال برای پزشکی عمومی تلف میشه یا باید بره فیزیوتراپی . اگر هم ریاضی بره میره کامپیوتر.

به نظر شما چه کار کنیم؟

اصلا با برنامه نویسی که داره الان فیلماشو میبینه به جایی میرسه؟

میتونه چند هفته دیگه پروژه های برنامه نویسی انجام بده؟

بغل پایتون چی یاد بگیره خوبه؟

در مورد انتخاب رشته بغل درس های فیزیوتراپی میتونه برنامه نویسی هم انجام بده؟

جادی رو میشناسید؟

به نظرتون آموزش پایتون جادی در سایت مکتب خونه به درد بخور هست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه پسر عاقلی از این سن 

خودتون راهنماییش کردین یا خودش داره این کارو انجام میده؟

تشویقش کنین خیلی

من تجربیم اگه بنظر خودتون خیلی درس خونه و میتونه فیزیو بیاره پس تجربی بله بله در کنارش فیزیو میشه برنامه نویسیم انجام داد

ولی اگه اینطور نیست ریاضی خیلی گزینه خوبیه مخصوصا الان که خودش داره جدا هم یاد میگیره

ولی در کنار این اموزشایی که داره میبینه یه جای خوبم کلاس بزاریدش 

چه پسر عاقلی از این سن خودتون راهنماییش کردین یا خودش داره این کارو انجام میده؟تشویقش کنین خیلیمن تج ...

شما از تجربی راضی هستین؟

پسرم درسش خیلی خوب هست.تیزهوشان میخونه.

ولی فکر می‌کنیم اگر بره برنامه نویسی درآمدش از فیزیوتراپی بیشتره.

شما از تجربی راضی هستین؟پسرم درسش خیلی خوب هست.تیزهوشان میخونه.ولی فکر می‌کنیم اگر بره برنامه نویسی ...

واقعیتو بگم نه من راضی نیستم

چون توی رشته های دیگه حداقل متقاضی کمتری هست ولی تجربی بی نهایت ادم وجود داره همه هم به عشق پزشک شدن میان و چه گزینه خوبیو براش انتخاب کردین حالا نمیدونم انتخاب شما بوده فیزیو یا خودش ولی بنظر من بهترین تو تجربی همینه

درمورد درامد این دوتاهم بله دوتا از بهترینا واسه درامدای خوبن ولی مقایسشونو نمیدونم چون بستگی داره هرکس توی هرکدوم چقدر حرفه ای باشه

سلام نی نی یار عزیز 

@niniyar‍ 

تمام تاپیک های این کاربر تبلیغاتی و خودش هم یک یوزر فیک هست که در جهت تبلیغات و بالا بردن نام یک مجموعه ی آموزشی به دروغ تاپیک های تکراری زده است برای تمیزسازی انجمن از چنین پیام های فیک و تبلیغاتی لطفا این تاپیک را که بصورت تکراری حدود ۵۰ بار ثبت شده پاکسازی کنید. همچنین این یوزر به نظر میرسد توسط شما مسدود شده و به همین علت نام کاربری جدیدی ساخته و شروع کرده دوباره کیلویی تاپیک باز کردن و یه متن تکراری را بصورت ربات کپی میکنه که این همه رو اذیت میکنه و چه بسا سر خیلیا متضرر میشن و سر همین داستان های ساختگی میرن و هزینه میکنن 

یوزر جدید این کاربر @dfggrrsf‍ هست میتوانید تاپیک های اخیرش رو چک کنید یوزرش رو هم ۵ روزه ساخته

با تشکر.