2777
2789
عنوان

بامانتوی بلندچه کفشی بهتره

161 بازدید | 27 پست

؟؟

من قدم ۱۶۰ هس.تو پرم کلا.

مانتوی بلندخریدم.بزارین مشخصاتشوبگم

مانتوی بلندیکم بالاترازمچ پا.مشکی باراههای عمودی سفید. اینومن باکفش کالج میپوشم باساپورت.ایناخوب میشه؟

یکی هم این که قدم کوتاه دیده میشه به نظرتون بااین مانتو؟

کفش پاشنه بلندنمیپوشم زیاد واسه زانوهام ضررداره.

عکسش و بده بگم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ابد کتونی 

با همه چیز کتونی😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

گفتم دیگه مشخصاتشو.نمیتونی همینجوری تصورکنی؟

نه خب 

مثلا اگه خیلی گشاده کفش اسپورت و شلوار بگ

اگه چین داره ساپورت و پاشنه بلند 

فرق میکنه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
لگم شبیه ساپورته دیگه نه؟باجوراب شلواری بپوشم بدمیشه؟

نه لگ یکم نازکتره براق و یا مات هست وخیلی خوشپوش ار از ساپورته و شیکتر معلوم میشه توی تن...جوراب شلواری ضایع اسی نپوش..با یه صندل طلقی اوکی میشه 

😡فقط طلاق😡
نه لگ یکم نازکتره براق و یا مات هست وخیلی خوشپوش ار از ساپورته و شیکتر معلوم میشه توی تن...جوراب شلو ...

باصندل احساس میکنم خوب نمیشه. شوهرم هم فکرنکنم اجازه بده.چون صندل بپوشم بایدبدون جوراب بپوشم وبراهمین شوهرم اجازه نمیده بدون جوراب.

کفش کالج باجوراب کالج وشلوارلگ. اینجوری خوب میشه.؟

ازاوناس که کمرش کش داره.چون کش داره پایینش به حالت فون دیده میشه

پاشنه بلند