2777
2789
عنوان

ولی دخترای قد

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 39 پست

ولی طبق روانشناسی قدبلندا چه زن و چه مرد مهربونتر پ بااحساس ترن اینم بگم خودم قدبلند نیستم اصلا

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دخترای کوتاهن که فکر میکنن کوتاها کیوتن🤣 بعد قد چه ربطی به اخلاق داره😐

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

مخالفم زن و مردش فرق نمیکنه آدمهای قد کوتاه فوقوالعاده بدجنس با سیاست و آب زیر کاه هستن حتی از قدیم گفتن طرف نصفش زیر زمینه دقیقا بخاطر همینه که فکر کردی قد کوتاهه بهترِ چون میتونن تو دلشون از کسی متنفر باشن اما در طاهر قوربون صدقش برن منکه از قد کوتاها جدا میترسم قد بلندا ساده ان و خودشونو خراب میکنن در ضمن خودم قدم ۱۶۲ یعنی متوسطم پس بدون بی طرف اینو گفتم

اینو نگی چی بگیجهت دعوا نزدی ولی حق توهین به خودت میدی؟

ممن به کسی توهین نکردم طبق دیده ها و شنیده ها نظر دادم گفتم که من از دونفر نتیجه گرفتم چون هرجا میرم همین حرف 

مخالفم زن و مردش فرق نمیکنه آدمهای قد کوتاه فوقوالعاده بدجنس با سیاست و آب زیر کاه هستن حتی از قدیم ...

عزیزم میگن قدش زیر زمینه دلیل بر بدجنسی نیست منم شنیدم قدیمیای میگن قد بلندا احمق چون نمیفهمن قد دارن و ک. سخلن