ظهرتون بخیر من تا حالا هر چی بهداشت قطره مولتی ویتامین و آهن دادن انداختم سطل آشغال ندادم از اینطرف بچه من زیر چشاش خیلی سیاهه میگم شاید کمبود آهن داره بخاطر اونه خیلیم چای میخوره شنیدم که آهن و مولتی ویتامین خارجی بدیم نه دندوناش سیاه میشه نه چیز دیگه از این به بعد میخام ببرم دکتر بهش آهن و مولتی ویتامین بدم نظرتون چیه
منم اصلا ندادم بچه هام وقتی میخوردن شب بیقراری میکردن ییوبس میشدن هرچی ندادم یه خارجی برای دخترم خریدم 4سالش بود بازم شبا گریه کرد ندادم پسرم باید عمل میشد یه قطره آهن دکتربهش داد نه دندونش و سیاه میکرد نه یوبی میشد اسمش یادم نیست خارجی بود روش یه بچه با کلاه و زره آهنی وشمشیر بودراضی بودم البته الان هوی نمیدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آهان ممنون عزیزم بله درسته خدا خیرتون بده ان شاءالله
در پناه خدا باشید انشالله
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم