2777
2789
عنوان

قطره آهن و مولتی ویتامین دادین به بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 52 پست

آهن تا دو سالگی واجبه که بدید روی هوش بچه اثر منفی می‌ذاره ندادنش اگر هم نمی‌خواستی بدی نمیگرفتی حداقل به یکی دیگه میدادن 

سیاه شدن دندون هم هیچ ربطی به آهن نداره اگر بهداشت دندونای بچه رعایت بشه و پوسیدگی نداشته باشه دندون هم سیاه نمیشه ولی اگر دندون پوسیدگی داشته باشه منظورم لکه های سفید روی دندون هست ، آهن میاد میشینه روش و اونو تغییر رنگ میده

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

پس دیر شده دیگه نمیشه😭بچم چیزی نمیمونه ۲سالگیشو تموم کنه بره ۳

دوسالگی به بعد سانسول میدن اصولا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه آخه گفتن دیر شده دیگه ۲۲ماهشه عزیزم

اره گلم دیر شده 

الان میری دکتر یه چیزی میده جایگزین میشه

نری بده هااااا برو لطفا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ن بابا چ دیری هنوزم میتونی بهش بدی

منظور از دیری یعنی نه که خیلی دیره یعنی میدادی بهتر بود 

سانسول چیه؟

ویتامین مثلثی شکله

اهن داره و کلی ویتامین دیگه 

ن بابا چ دیری هنوزم میتونی بهش بدی

وای خدایا شکرت خیلی خوشحالم کردی خواهر اینایی که گفتی رو ببرم دکتر مینویسه یا خودم آزاد بخرم؟ همین دوتایی که گفتی رو بدم تاثیرگذارن خوبه برای بدنش و سیاهی دور چشماش؟

وای خدایا شکرت خیلی خوشحالم کردی خواهر اینایی که گفتی رو ببرم دکتر مینویسه یا خودم آزاد بخرم؟ همین د ...

اره عزیزم ازاد هم میتونی بخری 

بهتر از لیپوزوفر هم هست حتی

برو داروخونه بگو یه شربت آد میخوام یکی هم برای کمخونی فقط بو نده چون بچم نمیخوره و حساسه 

لیپوزوفر بوی شیرشکلاتی میده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

آهان منم ترسیدم که وقتش تمومه

سرخود نده چیزی فداتشم

ببر دکتر مناسب به قد و وزنش و ساختار بدنش بهت بده

بچه ها باهم متفاوت هستن