ظهرتون بخیر من تا حالا هر چی بهداشت قطره مولتی ویتامین و آهن دادن انداختم سطل آشغال ندادم از اینطرف بچه من زیر چشاش خیلی سیاهه میگم شاید کمبود آهن داره بخاطر اونه خیلیم چای میخوره شنیدم که آهن و مولتی ویتامین خارجی بدیم نه دندوناش سیاه میشه نه چیز دیگه از این به بعد میخام ببرم دکتر بهش آهن و مولتی ویتامین بدم نظرتون چیه
آهن تا دو سالگی واجبه که بدید روی هوش بچه اثر منفی میذاره ندادنش اگر هم نمیخواستی بدی نمیگرفتی حداقل به یکی دیگه میدادن
سیاه شدن دندون هم هیچ ربطی به آهن نداره اگر بهداشت دندونای بچه رعایت بشه و پوسیدگی نداشته باشه دندون هم سیاه نمیشه ولی اگر دندون پوسیدگی داشته باشه منظورم لکه های سفید روی دندون هست ، آهن میاد میشینه روش و اونو تغییر رنگ میده
باز خاکستری شدی یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب میکنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمیرسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا میگفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85
پس دیر شده دیگه نمیشه😭بچم چیزی نمیمونه ۲سالگیشو تموم کنه بره ۳
دوسالگی به بعد سانسول میدن اصولا
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
منظور از دیری یعنی نه که خیلی دیره یعنی میدادی بهتر بود
وای خدایا شکرت خیلی خوشحالم کردی خواهر اینایی که گفتی رو ببرم دکتر مینویسه یا خودم آزاد بخرم؟ همین دوتایی که گفتی رو بدم تاثیرگذارن خوبه برای بدنش و سیاهی دور چشماش؟