2777
2789
عنوان

جاری م تحقیرم میکنه

952 بازدید | 52 پست

من و جاریم با یک دید کلی شاید در یک سطح بنظر برسیم

البته من شرایط خودم رو بیشتر می‌پسندم ولی هیچوقت به اون هیچی نمیگم حتی خیلی ازش تعریف میکنم

اون میگه بیا رفت و امد کنیم و همیشه در خلال حرف هاش منو تحقیر میکنه (درمورد شوهرم خودم یا خانوادم یا شغلم) غیرمستقیم چیزهایی میگه که شرایط من رو بگه پایین تر و بدتره و خودش بهتره و خیلی باکلاسه نمیدونم متوجه میشین یا نه 

من اوایل واسم مهم نبود

حالا اون هی میگه بیا رفت و امد کنیم منم یکمدت گفتم باشه چون آدم معاشرتی هستم ولی دیدم خیلی دلمو میسوزونه و اعتماد بنفسم داره کم میشه میومدم خونه همش گریه میکردم 

جوابشو هم هیچوقت ندادم چون میترسم دعوا بشه تو خانواده شوهر همه بفهمن آبروم بره

بگید چیکار کنم؟ یک راهکار محترمانه که هم ازش آسیب نبینم هم دعوا نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یکم از شرایطت بگو اگ دوست داری

به نظرم بهونه بیار ولی خودت رو مشتاق رفت و آمد نشون بده

بعد یه مدت خودش بیخیال میشه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خب با تحقیرش چیکار کنم شغل خودم و خانوادم رو تحقیر میکنه از شوهرم چند بار سعی کرده بد بگه که من نارا ...

رفت و آمدو کم کن نهایت مثل من یه بار جوابشو بده کف کنه اصلأ مهم نباشه باهات قهر کنه یا ناراحت بشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

چون تقریبا اخلاق خودت و جاریت عین خود مایید 

بزار یه راهنمایی کنم 

اگه میتونی جوابشو بدی و کم نیاری باهاش معاشرت کن غیر این روح و روان خودت رو عذاب نده 

قبل از اینکه میخوای ببینیش بدون بیشتر رو چه چیزی از تو حساسیت داره قبلش جوابی آماده کن که بدون استرس بهش بدی 

وقتی جواب دادی ازت میترسه و خودش فاصله میگیره 

خانم میدونه که در برابر گستاخیاش جوابی نمیدی حاضر به رفت و آمده