2777
2789

برو دکتر قرص ضدتهوع می‌نویسه بخوری خوب میشی واییی خصوصا اول صبح 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سرم وصل میکنم مرتب چون غذایی تو معدم نمیمونه از حال میرم با سرم جون به تنم برمیگرده

منم همینجور بودم. ب کمپلکس و پنتوپرازول(بخاطر معدم) تو سرم میزدم

از هفته ۱۸-۱۹ آروم آروم بهتر شدم دیگه هفته ۲۰ ویار نداشتم

اما هنوزم اشتهای آنچنانی و خوب ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فایده نداره میخورم

کباب بلدرچین امتحان کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زیر نظر دکترم انواع قرص نوشت افاقه نکردویارم از عصر شروع میشه تا آخر شب

ی کم لیمو بو کن من قرص به علاوه بو لیمو خوبم میکرد حتی یک بار لیمو  آبلیمو بعضی اوقات بود میکردم فقط خوب بشم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بوی لیمو انگار میزاره آدم دلش ضعف بره

نه خوب بود بعدش یه کم حالم جا میمود میوه یا شیر کیک بیسکوییت هرچی داشتیم اون می‌خوردم

یاد خنده شوهرم افتادم می‌گفت معتاد  لیمو نداشتیم به لطف تو پیدا کردم هرکس گفت نیس میگم بیا خانمم معتاد صفر لیمو 😂😂😂😐😐😐