2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده و شبم قراره مادرشوهرم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 27 پست

من باشم کوکو سیب زمینی درست میکنم که نه مرغ داشته باشه نه گوشت

وقتی تخم مرغ میزارن جلوم

کوکو سیب زمینی هم شاهانه حساب میشه براشون به نظرم 

نظر منه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی مادرجون سر راه کباب بگیرید بیاید باهم بخوریم🙂

یبار خاهرش اینجا بودن 

صبح گفتن ما نمیاییم و این حرفا شما تازه ازدواج کردید زدده حالا شب ساعت ۸ گفتن ما شام میاییم اونجا و همسر منم سرکار بود از همسایه رب گرفتم خلاصه ک گفتم داری میای سر راهت یذره کاهوم بخر برام 

این به کنار که ۱۰ شب اومدن ۲۵ نفر ادم خونه تازه عروسی ک ۸ شبم خبر دادن موقع رفتن گفت پول منو بدید کاهو شد ۳۰ تومن

من باشم کوکو سیب زمینی درست میکنم که نه مرغ داشته باشه نه گوشتوقتی تخم مرغ میزارن جلومکوکو سیب زمینی ...

سریع پیشش گفتن برام قرمه سبزی بزار با قیمه هوس کردم من کوکو گذاشتم با نون😅😂

الان پز دادی😆😆

ن بقران  چ پزی من انقد بدبختی کشیدم از دست خانواده شوهر  تو زندگیم هم سن و سالامو میبینم حسرت میخورم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

شوخی بود گلم

فدات بلید شوهرش هواشو داشته باشه زنگ برنه بگه زنم دل درده نمیتونه غدابپزه یا خودش از بیرون غذا سفارش بده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •