2777
2789
عنوان

کسایی که طلاق گرفتید راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 60 پست
نه حقوق بابام هر از گاهی اسنپ میرم دوتا بچه بزرگ دارم یکیش با منه بکیش نههر لحظه فقط غصه بچه ها رو م ...

خیلی سخته دیدن بقیه.. 

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمون به خاطر اذیت هوایی که بچم شد شدم 

ولی حس دلتنگی برا پدر بچم اصلا چون برا خوب شدن زندگیم خیلی تلاش کردم و نشد و متنفر بودم ازش 

از اینکه چرا زندگی من بعد این همه زجر درست نشد افسرده بودم اوایلش

ولی الان که بچم پیشمه و آرامش دارم و ازدواج موفق داشتم خدا رو هر روز شکر میکنم 

بچه داری؟ من ۳۴ جدا شدم بعد ۱۲ سال زندگی طلاق هم از طرف اون بود الان خوشبختم و تازه روز به روز جوون ...

ینی شوهرت درخواست طلاق داد ؟ مهریه تو داد ؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
بچه داری؟ من ۳۴ جدا شدم بعد ۱۲ سال زندگی طلاق هم از طرف اون بود الان خوشبختم و تازه روز به روز جوون ...

سخت بود؟ 

پشیمون به خاطر اذیت هوایی که بچم شد شدم ولی حس دلتنگی برا پدر بچم اصلا چون برا خوب شدن زندگیم خیلی ت ...

شوهرت بچتو قبول کرد؟