2777
2789
عنوان

کسایی که طلاق گرفتید راضی هستید

579 بازدید | 60 پست

لطفا جوابمو بدید توروخدا

بعدش دلتنگ نشدید؟

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر سه تا خواهر شوهرم طلاق گرفتن و پشیمون شدن به علاوه پدرشوهرم که اونم پشیمونه... الان زن گرفته هااا ولی خب هم هنوز عاشق زن قبلیشه هم زنش هنوز که هنوزه عاشقشه 

خودت کار میکنی؟بچه هم داری؟

نه حقوق بابام 

هر از گاهی اسنپ میرم 

دوتا بچه بزرگ دارم یکیش با منه بکیش نه

هر لحظه فقط غصه بچه ها رو میخورم

خودمم که از صفر دوباره شروع کردم خیلی سختمهههه که ببینم همه با خونواده هستن منم بیشتر وقتا تنهایی گردش تنهایی خونه  افسردگی گرفتم دارو میخورم

نه حقوق بابام هر از گاهی اسنپ میرم دوتا بچه بزرگ دارم یکیش با منه بکیش نههر لحظه فقط غصه بچه ها رو م ...

االهی بمیرم

دوست داری با یه مرد مطیع و زن ذلیل ازدواج کنی؟

چند سالتونه

گرفته بودم

سخت بود روحی تنهایی خلا ها 

همکلر واسه خال خوب میکردم

ولی همش دوست داشتم ازدواج کنم

و شریک خونواد خودم داشته باشم

زندگی مو  مجدد ساختم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بستگی داره به خودتون.چند ساله ازدواج کردی؟چند سالتونه؟

۳۴ سال،۱۰ساله

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

با ابنکه به دلخواه خودم جدا شدم ولی مثل چی پشیمونم خیلییییی سخته هم مرد خونه باشی هم زن اطرافیان هم ...

خانوادت پشتت نیستن؟

دلتنگ شدی؟ 

خودت کارمیکنی؟ 

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه