2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

32 بازدید | 3 پست

خواب دیدم نوزاد دارم همش گریه میکردم نمیدونستم باید چیکار‌کنم چطوری بزرگش کنم از مادر بزرگم که مرده بود میخواستم کمک بگیرم که پا شدم یعتی چی

جذاب سایتم😜

نورادت دختر بود یا پسر؟؟؟

حاجت روایی داری خواهر جان ب امید خدا 

خیره ان شاءالله 

صدقه بده حتما و خوابتو برا کسی تعریف نکن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نورادت دختر بود یا پسر؟؟؟حاجت روایی داری خواهر جان ب امید خدا خیره ان شاءالله صدقه بده حتما و خوابتو ...

نفهمیدم خیلی میترسیدم دست و پام و گم کرده بودم میگفتم چطور بزرگش کنم  مجردم 😂

انشالله حتما 

جذاب سایتم😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در تعبیر خواب از دیدگاه ابن سیرین، دیدن نوزاد (کودک یا طفل) و همچنین دیدن مردگان، معانی خاصی داره. بر اساس تعبیرهای سنتی:

ابن سیرین می‌گوید:

• اگر کسی در خواب ببیند که کودکی دارد یا نوزادی به دنیا آمده، نشانه‌ی غم و اندوه است، مخصوصاً اگر کودک گریه کند.
  • اما اگر کودک شاد باشد یا در آغوش فرد باشد، ممکن است نشانه‌ی شروع کاری جدید یا خیر و برکت هم باشد.
  • نوزاد دختر در خواب بیشتر به رحمت و گشایش تعبیر می‌شود، و نوزاد پسر ممکن است به رنج و زحمت در ابتدا ولی خیر در پایان تعبیر شود.

گریه‌ی کودک در خواب ممکن است نشانه‌ی نگرانی‌های درونی، مشکلات حل‌نشده یا نیاز به کمک باشد. یعنی شخص در بیداری دچار آشفتگی است.

ابن سیرین می‌گوید:

• اگر در خواب از مرده‌ای کمک بخواهی یا با او حرف بزنی، معمولاً یعنی نیاز به دعا داری یا دنبال پشتیبانی روحی هستی.
  • دیدن مرده‌ای که در خواب زنده به‌نظر می‌رسد، ممکنه نشونه‌ی یاد و خاطره یا پیامی معنوی باشه.
  • اگر مرده چیزی به تو بده، نشانه‌ی خیر و برکت است. ولی اگر چیزی از تو بگیره، ممکنه نشونه‌ی هشدار یا از دست دادن باشه
کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪