2777
2789
عنوان

خانما بیایین تو دوراهی موندم😭

150 بازدید | 18 پست

ما الان یکی دوماهه واسه شوهرم میخوام کار راه بندازم شغل آزاد 

و نیازه که طلا هامو بفروشم و بزارم بانک چندماهه تا بهم وام بده 

شوهرم میگه چندماه صبر کنیم گرون تر شه طلا ،ولی من میگم رو همین قیمت بفروشیم و زودتر کار رو راه بندازیم

از طرفی قراره ی پول دیگه ای هم بیاد دستمون که اون رو هم همینطور بزاریم بانک و وام بگیریم باید ۲ ۳ ماه بخوابه پول ها تو بانک ...

بنظرتون منطقی طلا بفروشم بمونه ۳ماه تو بانک و بعد با وام ش کار راه بندازم؟  و بگم که واقعا اون کار هم سرمایه اس یعنی زمین هستش و هم درآمد داره ک ه بشه شغلمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میزاشتم سریع تر کار راه بیوفته 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

منم واسه تعمیر موتور تو فکر فروش طلا هستم شوهرم نمیزاره میگه میخواد یه موج بره بالا

ولی این کار اینطوری که در واقع انگار دارم بعد ۳ماه ملک میخرم ...سرمایه امون زیاد میشه

خب چه کاریه طلاتو نگهدار پولی ک قراره بیاد دستتون رو بزار تو بانک ۳ ماه دیگ ک وامتون اوکی شد طلاهاتو ...

خب آخه پول زیادی لازم دارم باید جفتشون رو بزارم بانک و وام بگیرم.  با یکی نمیشه

وگرنه صبر میکردم اون پول رو میزاشتم بانک و بعد طلا می‌فروختم ولی بازم کم میارم

و ی چیز دیگه اینکه لون پول هم معلوم نیست کی برسه دستم شاید ۱ماه بکشه

طبق تجربه ام هر سال مهر ماه نوسانات طلا نجومی افزایش دیدا میکنه

به نظرم تا اون موقع صبر کنین

بعد شغل بزنین 

اگه خوب پیش بره بعد پنج شیش ماه راحت میتونین ۱۵۰‌تومن تو ماه در بیاریذ

خب آخه پول زیادی لازم دارم باید جفتشون رو بزارم بانک و وام بگیرم. با یکی نمیشهوگرنه صبر میکردم اون ...

خب بزار هروقت اون پول اومد دستت بفروش طلاتم 

چه کاریه میگی ک معلوم نیست ۱ درصد احتمال بده نرسه دستت چرا ضرر ببینی از طلا؟

طبق تجربه ام هر سال مهر ماه نوسانات طلا نجومی افزایش دیدا میکنهبه نظرم تا اون موقع صبر کنینبعد شغل ب ...

وای نه مهر دیره من میخوام دیگه اواخر مهر کارمو راه بندازم ...تا اون موقع صبر کنم طلا گرمی ۸ ۹ میلیون هم بشه بازم باید روش وام بگیرم با پول خودش تنها نمیتونم ...