2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که هیچ دوست صمیمی نداشته باشه❓️مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 49 پست
چقدر این جملتو دوست داشتم، که بعضیا برا کافه رفتن خوبن بعضیا برا پیاده روی و... خیلی دوست دارم اینطو ...

عزیزم منم مثل خودت بودم اینقدرررر برات پیش میاد وتجربه میگیری که دیگه به کسی بها نمیدی 

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
من قبلا ی عالمه دوست و اشنا داشتم هرکیو میدیدی منو میشناخت ولی بعد ها فهمیدم که اونا دوست نبودن برای ...

پس وقتی یه اتفاق قشنگ یا هیجان انگیز برات میوفته یا بالعکس حالت بده میخوای غر بزنی یا مشورت بگیری سمت کی میری؟ تفریحاتتو با کی انجام میدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولا ادمی نیستم که از راز هام و... به کسی بگم حتی دوست صمیمیم

خیلی دوست دارم اینطوری باشم اما نمیتونم.. یمدت بعد یادم میره تصمیم هام و باز گرم میگیرم و خصوصی ترین راز هامو میگم به کسی که مثلا دوستمه.. ذاتا اینجوری بودید یا بعدا

پس وقتی یه اتفاق قشنگ یا هیجان انگیز برات میوفته یا بالعکس حالت بده میخوای غر بزنی یا مشورت بگیری سم ...

این چیزا برام عادی شده همشو میریزم تو خودم یا با چت جی پی تی حرف میزنم🤭😂 

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

من یه دوره ای چند تا اکیپ دوستی داشتم بین اینا تو سه تا اکیپ دوستای خیلی صمیمی داشتم این دوستای خیلی ...

پی بردم بهش، اما نمیدونم.. خلا حس میکنم.. من کلا ادمی ام که همه چیو به اشتراک میزارم .. حسای خوب بد، زمان، تفریح ها و هدقا و.. و تنهایی همش یه جور عجیبیه برام

خب کنار اومدی با این شرایط؟ چطور؟ حس خلا نداری؟

میدونی سعی کردم به خودم حق بدم که ناراحت باشم ازشون همشونم بخشیدم حس خلا دارم ولی خب دست من نیست که کم کم درست میشه دوباره