2777
2789

خیلی تاپیک دیدن برای خوشبو بودن و نظافت طی هوای گرم تابستون من راهکار خودمو میزارم که خیلیییی مفید بود امیدوارم بقیه هم بتونن استفاده کنن

اول از همه برای حموم از شوینده بدن خوب استفاده کنید که بوش ماندگاری داشته باشه کم هزینه ترینش شوینده بدن داو هست اگر گرونتر هم تمایل دارین میتونید از شوینده بدن بث اند بادی استفاده کنید 

وقتی بیرون اومدین بدنتون که خشک شد بلافاصله از مام و اسپری ضد تعریق استفاده کنید باز هم برند داو رو توصیه میکنم که بوش محشرههه و ماندگاری بسیاررر بالایی داره تا دو سه روز بوش ماندگاری داره تو همین رنج قیمت نیوا خوبه ولی اگر گرونتر تمایل دارین گلاسیر مام بدن خیلیییی خوبی داره 

مرحله بعد استفاده از بادی میست یا بادی اسپلشه ولی بوی بادی اسپلش حتی بهترین هاش هم دو ساعت بیشتر نمیمونه میتونید از تکنیک ساندویچی بدن استفاده کنید که خیلی با دوام تره اول از ی لوسیون بدن استفاده کنید که ارزوترینش وازلینه گرون تر هم ویکتوریا سکرت یا بث اند بادی خیلی خوبن بعد از بادی میست یا بادی اسپلشون استفاده کنید که فرق زیادی نداره بعدش روغن بدن که وازلین باز تو رنج قیمت پایین عالیهههه قیمت بالاتر هم او ای یا برند اکانیک یا گلاسیر عالین 

با این روتین بدون عطر هم بدنتون بوی عالی میده و فرقی نداره چند ساعت تو آفتاب باشین یا حتی باشگاه برید باز هم بوش از بین نمیره 

امیدوارم عده ای میان بگن کی حوصله داره یا چقدر طولانی اولا شما در قبال بدنی که در اختیارتان قرار داده شده مسئول هستین بعدش در قبال شخصیت انسانیتون و بعد هم دیگران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شب هم دوش بگیرید اینجوری صبح که بیدار میشید بدنتون تمیزه توی تابستون اگه هر روز دوش بگیرید تا شب کلی عرق میکنید

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

هر شب هم دوش بگیرید اینجوری صبح که بیدار میشید بدنتون تمیزه توی تابستون اگه هر روز دوش بگیرید تا شب ...

تعریق بدن چیز بدی نیست دفع سمومه مهم اینه دفع سموم باعث ایجاد بوی بد نشه که این روتین کاملا مانع بوی بد بدن میشه 

مانع تعرق شدن خوب نیست که من لامصب از حموم بیرون میام تا بیاد تو اتاق عرق میکنم بد جور انگار حموم نب ...

نه نه این مانع تعریق نمیشه مانع بوی بد تعریق میشه 

عزیزم این همه لایه لایه لوسیون و روغن بدن رو هم اونم تو این گرما واقعا بدتر میکنه اوضاع رو...روغن بدن اگر واقن استفاده کرده باشید رو گردنم حتی اگه یه ذره بزنید خیلی حس بدی داره...بعد از حمام یه مام صابونی و بعدش کره ی بدن کافیه...تصور بوی این همه لوسیون و روغن بدن و اسپری رو هم حال ادمو بد میکنه

عزیزم این همه لایه لایه لوسیون و روغن بدن رو هم اونم تو این گرما واقعا بدتر میکنه اوضاع رو...روغن بد ...

اگر روغن بدن چربی صفر استفاده کنید مثل محصولاتی که معرفی کردم اینطوری نیست روغن بدنی که چربی داره اگر روی لایه شاخی پوست (پوستی که اسکراب نشده باشه ) استفاده بشه درسته حق با شماست و ممکنه خوشایند نباشه باید تو انتخاب محصول یکم دقت کنید کره بدن باعث الکل بالاتری داره و برای نگه داشتن بوش از اسنس های محلول در چربی استفاده میشه که لایه درک و اپیدرم پوست رو خیلیی تحریک می‌کنه و اگر بعد از شیوه از کره بدن استفاده بشه می‌تونه پوست رو مرغی و دون دونه کنه 

خوندم و تجسم کردمبدنم احساس سنگینی و چربی و خارش کرد ازبن همه لایه...دوش گرفتن و یه مام قوی مثل رکسو ...

مام آمربلا باعث تیرگی زیر بغل میشه 

این روتین من بود من خیلی وقته ازش استفاده میکنم محصولاتی که معرفی میکردم اسپانسر که نیستم چیزی رو معرفی کردم که فرمولش رو چک کردم و شخصا استفاده کردم مبادا تداخل داشته باشه نام فقط باعث میشه شما بد بو نباشین ولی این برای کسی از که از میست بادی اسپلش یا لوسیون استفاده می‌کنه باعث میشه ماندگاریش بیشتر باشه