2777
2789

درروز چقدر به خودتون میرسیم کارایی ک میکنین روزانه هفتگی ماهانه چین. درکنارش پس اندازم میشه کنین اصن  من که حتی الان شیرهم نتونستم بکنم لطفا یادم بدین ب عنوان یک خانم27ساله باید چیکارکنم که خوشگل و خوشتیپ باشم اینم بگم پول ندارم پس راهکار طبیعی بگین  بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونه رو جارو میکنم غذا نمیپزم از بچه مراقبت میکنم آرایش ملیح دارم بیرون و ۲۷سالمه

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

فعلا دارم بچمو از پوشک میگیرم کار خاصی نمیکنم

خسته نباشی میخای از پوشک بگیریش راهکار منم خوبه ها . یا مدت باخودت ببریش دسشویی اونجا آهنگ بخونی براش خوشش میاد. دیگ می‌ره دسشویی

روزمرگی ها دیگه

رسیدگی ب بچها و کلاسهاشون

اشپزی و پخت و پز برای خانواده

شست وشو و کارهای تمیزی خونه

سر زدن هفته ایی یبار ب بزرگترهام و اینکه چیزی احتیاج دارن براشون بخرم یانه؟

واسه خودمم؛کارهایی ک علاقه دارم یا بهم ارامش میده

مثل موسیقی گوش دادن.قران خوندن.کمی پیاده روی البته نه همیشه بعضی وقتها...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که باردارم

یوگا و نت گردی از روی تخت و از دور گاهی نظارت میکنم به کارم. فقط همینا را میتونم الان انجام بدم

قبلا مدام دوش میگرفتم و خیلی به بهداشتم اهمیت میدادم یه روتین ساده پوستی داشتم. آرایش ملیح و کم میکردم و میرفتم سرکار. باشگاه میرفتم و ورزش میکردم. هر روز پیاده‌روی داشتم. کلاس نقاشی، سفال و… میرفتم هربار یه چیزی که یه مهارت جدید یاد بگیرم

تفریح و گردش و معاشرت با بقیه هم که داشتم

لباسامم انتخابم اکثرا ساده بود اما با رنگها و ترکیبشون بازی میکردم. دامن هم همیشه جزو استایلم بود. بدون اتو کردن لباس و تمیز بودن کفشام هم بیرون نمیرفتم.