2789

مگه هرکی دلش بخواد ازدواج کنه یعنی تنها هدفش ازدواجه ؟ من خیلیا رو دیدم بعد از ازدواج همچنان به تحصیلاتشون ادامه دادن و حتی شاغل هم شدن من که دانشجو ام دارم واسه استخدامی اماده میشم اما دلم می‌خواد ازدواج هم کنم دلیل بر این نمیشه همینکه ازدواج کنم همه‌چی رو کنار بذارم ازدواج یه نیازه ، نیاز عاطفی نیاز...... که این نیازا رو من دارم اما مورد خوبی به عنوان خواستگار ندارم شرایط آشنا شدن با کسی هم ندارم محدودم

بعضی از مردها خوششون نمیاد همسرسون شاغل باشه .... واسه همین میگم اول شاغل شو بعد ازدواج کن .... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازدواج خوبه 

اما به موقعش

جوری نباشه که خونه شوهر تازه بخوای کواهینامه بگیری یا کنکور بدی

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بعضی از مردها خوششون نمیاد همسرسون شاغل باشه .... واسه همین میگم اول شاغل شو بعد ازدواج کن ....

جدیدا که مردا دوس دارن زنشون هم شاغل بشه که باری از دوششون سبک شه از خداشونه

حرفت کاملا درسته اسی 

هیچ ایرادی نداره تو خونه ی شوهر آدم پیشرفت کنه..

کنکور..

گواهینامه..

ارشد..

کار..

هیچ ایرادی نداره..

بعد از ۳۵ سال سن از خدا گرفتن، همه ی اینا رو تو دور و بریام دیدم و البته موفق هم بودن

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
جدیدا که مردا دوس دارن زنشون هم شاغل بشه که باری از دوششون سبک شه از خداشونه

والا چیزی که من میبینم اینجوری نیست ... دوست ندارم شاغل بشن چون اگر زنشون شاغل باشه موقعیتش و جایگاهی حتی تو خانواده پیدا میکنند... نمی‌دونم منظورم رو متوجه میشی یا نه ...

تازه شاغل که باشی حداقل بیرون از خونه تو اجتماع ممکنه شوهر خوب هم پیدا کنی ... یک آدمی که به خودت بخوره ...

پس شاغل بودن مهمه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

هیچ ربطی نداره والا من ازدواج کردم دانشگاهم رفتم ادامه تحصیلمم دارم میدم...با وجود اینکه باردار شدم و سخت بود... ولی یکسری ها رو میبینم که مدام منتظرن ببینن که من جا زدم.. 

اون روز به فامیلمون میگم قصد دارم ادامه بدم هنوز میگفت نه تو از اول ادم تحصیل نبودی دلت میخواست خونه دار شی یادته. الانم که بچه دار بشی ول میکنی همه چیو...بعضیا چشم ندارن ببینن موفقیتتو... و ببینند همزمان هم ازدواج کردی هم درستو میخونی ولشون کن