2777
2789

اگه اسنپ ازمون پول نقد خاست ولی موجودی حسابمون پر بود اگه نقدی هم پرداخت کنیم می‌تونه پول از اسنپمون هم برداره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون قسمتی که حسابو شارژ میکنی دوتا گزینه داره پرداخت آنلاین و پرداخت نقدی باید پرداخت نقدی رو بزنی 

البته خودم تاحالا این مورد برام پیش نیومده ببینم چطور میشه

نه نمیتونه برداره کیف پول اسنپ کنترلش دست خودته و میتونی تعیین کنی که چطور پرداخت کنی نقدی یا با کیف پول اسنپ

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

باید خودت تو قسمت پرداخت بزنی پرداخت نقدی وگرنه بصورت اتوماتیک از حسابت کم میشه

حس میکنم میخان زرنگی کنن میگن نقدی بده یا بزن به حساب که بعد از حسابمم کسر کنن ولی منم بعدش میزنم پرداخت نقدی

حس میکنم میخان زرنگی کنن میگن نقدی بده یا بزن به حساب که بعد از حسابمم کسر کنن ولی منم بعدش میزنم پر ...

خُب اگه بزنی پرداخت نقدی دیگه از حسابت کم نمیشه که .

میتونی موجوری حسابت هم قبل و بعد پرداخت، چک کنی خیالت راحت شه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

اون قسمتی که حسابو شارژ میکنی دوتا گزینه داره پرداخت آنلاین و پرداخت نقدی باید پرداخت نقدی رو بزنی ا ...

من امروز برام پیش اومد رفتم پرداخت رپ عوض کردم زدم نقدی ولی فک کنم اگه پرداخت رو آنلاین بزاری طرف هم نقدی ازت میگیره هم میتونه انلاین برداشت کنه

خُب اگه بزنی پرداخت نقدی دیگه از حسابت کم نمیشه که .میتونی موجوری حسابت هم قبل و بعد پرداخت، چک کنی ...

اره ولی بعضیا که نمیدونن امکانش هست نوع پرداخت رو عوض نکنن

من امروز برام پیش اومد رفتم پرداخت رپ عوض کردم زدم نقدی ولی فک کنم اگه پرداخت رو آنلاین بزاری طرف هم ...

اره فکر کنم بخاطر همینم میگن نقدی بزن تا اونایی که نمیدونن دوبار پرداخت کنن!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔