2777
2789
عنوان

پسری که بگه زن باید کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 50 پست

من معتقدم آزادی یعنی اینکه بزارن آدم خودش برای زندگیش تصمیم بگیره یعنی من اینطور مرد میپسندم در ضمن به جز معدودی کارها در کشور ما کار کردن برای خانم یعنی به استثمار کشیدنش 

People are asleep and when they die ,they waken 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پ یکی از بچه هارم تو باید بزایی😂

شوخی کردم ولیییی 

این آقا طرف ایده آلش اینه 

انتظارات خودشو گفته خیلی از خانوما هم به این تفکر حق میدن 

شما باید دنبال کسی باشید که با تفکر و خواسته های خودتون جوره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

محدودیت رو هیچکس دوست نداره همه دوست دارن ازاد باشن مطمئن باش که اگر خانم اهل زندگی باشه میتونه همزمان هم به علاقش که کار بیرون هس برسه هم با همکاری شوهرش به بچه و خونه برسه اینجوری قشنگترم هست

چون این یه سوء استفاده بزرگ از زنه که هم خونه داری کنه هم بچه داری کنه و هم درامدش رو دو دستی تقدیم ...

والا بلا خرج زندگی با مرده

یه دکتر تو کلاس آموزشای قبل ازدواج میگفت مرد اگه نتونه زن رو مالی تامین کنه اگه از لحاظ مالی کمتر و وابسته زن باشه برای زن سردی جنسی 

حس منفی میاری تو طولانی مدت

البته استثنا هم هستا. بعضیا خوششونم میاد حامی مالی باشن که اونم درگیر یه تله هستن

رد کن بره، امثال اینا چون خودشون عرضه ندارن دنبال شاغل میگردن،میدونم شرایط سخت شده و بهتره ک دونفر شاغل باشن ولی این مدل حرف زدنش خیلی پروعه و مشخصه ک چقددمزخرفه و دنبال لقمه ی امادس

من معتقدم آزادی یعنی اینکه بزارن آدم خودش برای زندگیش تصمیم بگیره یعنی من اینطور مرد میپسندم در ضمن ...

من با کار کردن مشکل ندارم و از ۱۸ سالگی کار کردم 

ولی با کار کردن برای مرد مشکل دارم 

از اجبار برای کار کردن مشکل دارم 

از به اشتراک گذاشتن درامدم برای زندگی که هزارتا مسئولیتش رو من باشه و اون مرد فقط بیرون کار کنه و فکر کنه صاحب تمام و کمال منه مشکل دارم 

این یعنی سوء استفاده از زن 

وگرنه استقلال خیلی هم چیز خوبیه 

تازه کسی که بهم میگه تو پشتوانه مالی نداری اول زندگی کمکمون کنن 

انگار قراره من زندگی بسازم

وای دقیقاااتازه میگه من مهریه هم نمینویسم 😂

بگو بیا برو گمشو بابا ، پسری ک اینجوری میکه باید بهش بگی باشه ولی اگه تو حق داشتی بری صیغه کنی منم حق دارم برن صیغه بشم ۴ تا شوهر کنم 

چفد پسر پلشت زیاد شده

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند