2777
2789
عنوان

پسری که بگه زن باید کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 50 پست

شب ساعت 9 بذار سرکوچه. 

مرد باید مردونگی داشته باشه. 

زن ممکنه هر دوره ای از زندگیش نتونه یا نخواد کار کنه. هیچ اجباری نیست. 

مخصوصا دوره بارداری،  زایمان،  شیردهی. یک مادر موظف هست کنارفرزندش باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه از نظر مالی ضعیفه چه مشکلی داره کمک کنید؟ زندگی مشترکه دیگه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بابا اینا مرد نیستن به خدا

من نمیگم‌زن کار نکنه ولی اینکه مرد بگه باید کار کنی یا به خاطر اینکه شاغله ازش خوشش بیاد خیلی حال به هم زنه مطمئنم فردا پس فردا ام وقتی ببینه تو شغلت جا پیدا کردی عمرا تکون بده به خودش

اون روز دوستم می‌گفت یکی از دوستاش فرهنگیان بوده الکی به خواستگارش گفته که بعد ازدواج نمیخوام برم سرکار گذاشته رفته پسره😐 پرنسس بودنو نگا فقط 😐

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

چرا مشکل دارید با این تفکر؟

چون این یه سوء استفاده بزرگ از زنه که هم خونه داری کنه هم بچه داری کنه و هم درامدش رو دو دستی تقدیم شوهرش کنه 

مردی ک نمیتونه زندگی بسازه چرا ازدواج میکنه؟

این مرد دهنتو صاف میکنه

شوهر من میگفت حقوقت واسه خودت

من که باردار شدم نگران بود کی میرم زودتر سرکار. محل کارم گوشت و مرغ میداد هرماه

روغن حبوبات حال میکرد. کلا یه میوه و لبنیات میخرید. من خنگم خرج خودمو میدادم

یعنی تف بهش

الان که درگیر بچم یه قرون نمیده

چرا مشکل دارید با این تفکر؟

چون این مردا ادعای برابری فقط تو بحث مالی دارن 

کجا تو جامعه ما برا بری شما می‌بینی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

باید رید بهش 

من قبلا ی کیس اینجوری داشتم داغوووون بود 

میگفت بچه بیاد بده مامانت نگه داره خودت برو سرکار پولتو بیار بده به من . باید باعث پیشرفت من بشی 

منم واقعا حرفی زدم که تحقیر شد 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه