2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به کمکم نیاز دارم واقعا حس ششمی نیست

حس ششم هستم 

بپرس 

ولی بقیه خواهشا ریپ نزنن چون تاپیکای قبل رو هنوز جواب ندادم اونا ناراحت میشن❤️

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

حس ششم هستم بپرس ولی بقیه خواهشا ریپ نزنن چون تاپیکای قبل رو هنوز جواب ندادم اونا ناراحت میشن❤️

ممنونم ازت.

خیلی حالم بده .

من مدت هاست تو قلبم کسی هست که نمی تونم بیرونش کنم به نظرت می خواد برگرده؟

جریانش مفصله .فقط می خوام بدونم بر می گرده یا الان می خواد برگرده؟چی تو ذهنش می گذره؟

چی کار داره می نه؟

با کسای دیگه است؟

ممنونم ازت.خیلی حالم بده .من مدت هاست تو قلبم کسی هست که نمی تونم بیرونش کنم به نظرت می خواد برگرده؟ ...

با چند نفر در ارتباطه گاهی بهتون فکر میکنه امکان بازگشت هست عزیزم ولی فعلا نه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اووووف حس می کردم.مچشم گرفتم گردن نمی گرفت.

دیدم اومد تو وبم بهم پیام داد.

ولی انگار اصلا دوستم نداره و نداشت؟درسته؟

خیلییی ممنونم.

واقعااا خسته شدم از دوست داشتنش.

بعضی وقت ها واقعا از خودم خسته میشم.

به نظرتون به صلاحمه برگشتش؟ و بودن کنارش؟

اووووف حس می کردم.مچشم گرفتم گردن نمی گرفت.دیدم اومد تو وبم بهم پیام داد.ولی انگار اصلا دوستم نداره ...

قشنگم کسی که یه بار رفته بازم می‌ره بیخیال اکس‌ پیش به سوی نکس قلبم

ملکه خانم اقیانوس خیلی تلاش کردم بتونم عین همون باشم ولی به هیچ کس حسی که به اون داشتم پیدا نمی کنم .

خیلی تلاش کردم کسی رو جایگزینش کنم که حالم بهتر شه ولیییی خیلی اذیت شدم.

امروز شمااااخیلی دقیق راهنماییم کردین.

واقعا ممنونم ازتون.

میشه بازم کمک نیاز داشتم بهتون پیام بدم؟

قشنگم کسی که یه بار رفته بازم می‌ره بیخیال اکس‌ پیش به سوی نکس قلبم

خا کنه قلبم نکس کنه و دست بکشه.

واقعا دوست دارم دیگه بهش فکر نکنم خیلی سخت گذشت بهممم.

واقعااا ممنونم.

خا کنه قلبم نکس کنه و دست بکشه.واقعا دوست دارم دیگه بهش فکر نکنم خیلی سخت گذشت بهممم.واقعااا ممنونم.

هعی قشنگم خواهش میکنم 

ملکه خانم اقیانوس خیلی تلاش کردم بتونم عین همون باشم ولی به هیچ کس حسی که به اون داشتم پیدا نمی کنم ...

قربونت بشم بیخیالش شو امسال با یکی وارد رابطه جدی میشی قید این رو بزن 

شاید اینجوری حس میکنی 

اره قشنگم هروقت خواستی بهم پیام بده

قربونت بشم بیخیالش شو امسال با یکی وارد رابطه جدی میشی قید این رو بزن شاید اینجوری حس میکنی اره قشنگ ...

امیدوارم اون یکی کسی باشه که عاشقانه دوستم داشته باشه و برا دلم هر کاری بکنه .امیدوارممم من هم دوستش داشته باشم حتی بیشتر از اون دوستش داشته باشم.

احساس می کنم خدابرا دل من خلق نکرده.

دلم می خواد کسی باشه کهبتونم روش حساب کنم .نه مثل این فقط حرف بزنه و ابراز عشق کنه ولی تو تنگنا تنهام بزاره واقعا دلم می خوادبه یکی تکیه بدم و جوری بهم محبت کنه که از هر نظر اون کامل پاک بشه.یعنی میشه چنین آدمی نصیبم بشه؟