2777
2789
عنوان

اصلا شوهرم منو دوست داره یا نه

2491 بازدید | 94 پست

خانوما من به اصراااار شوهرم که زن چاق دوست داره شدم ۹۴ کیلو و ششصد 

یه چند روز رژیم گرفتم انقدررررر غر زد و بحث و قهر داشتیم که بی خیال شدم 

حالا چند روزه به شدت کمر درد دارم اصلا به سختی خم و راست میشم هر کسی میرسه بهم میگه لاغر کن اوضاع کمرت بهتر میشه ، هر روزم دارو میخورم به خاطر مشکل قلبیم 

حالا شوهرم دیشب توی رابطه بهم گفت اگه لاغر کنی دیگه دوستت ندارم،  وقتی چاقی دلم میخواد هرشب باهات رابطه داشته باشم و خیلی لذت میبرم و ....

گفت اصلا لاغر بشی انقدر بهت تمایل ندارم 

خانوادم میگن لاغر شو اینجوری قلبت اذیته 

کمر درد  داری 

چربی خونت بالاس

شوهرم میگه اینا همه چرته هیچ ربطی به چاقی نداره من از بچگیم زن چاق دلم میخواسته لاغر کنی افسرده میشم از بس غصه میخورم 

زن چاق دلش میخواسته میرفته چاق میگرفته.... بگو چشماتو بیند و نبین 

چند کیلو اضافه وزن داری؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.