من و خواهر شوهرم و پدر شوهرم اینا توی خونه سه طبقه زندگی میکنیم پدر شوهرم اینا رفتن همدان، خواهر شوهرم خونه تنهاس ، الان برادرزاده شوهرم اومده میگه با عمه کار دارم خواهرشوهرم سه ساعته خودش زده به خواب بیدار نمیشه😁 این بنده خدا مونده خونمون میگه عمه چرا بیدار نمیشه کار مهم باهاش دارم ، با شناختی که ازش دارم مطمئن هستم تا شب بیدار نمیشه ولی الکی بهش گفتم عمه ات تاصبح بیدار مونده برای همین خستس خوابه دیشب هم دخترخاله اش اومده بود خونش خواهر شوهرم گفت دخترخاله ام فهمید تنهام اومده بود خونم گفت منم برای اینکه شب نمونه بهش شام ندادم اونم دید شام نیس رفت خونش این خواهر شوهرم مهربونه و از همه خواهرشوهرام اخلاقش بهتره ولی از مهمون نفرت داره میگه حوصله هیچکس رو ندارم حالا بهم گفت بیا بهت ناخن کاری یاد بدم ولی میرم میبینم حوصله منو نداره نمیدونم برم نرم آخه خودش اصرار میکنه بیا بهت یاد بدم پول دربیاری میرم میبینم بی حوصله اس و لحظه شماری میکنه برم هم دوست داره بهم یاد بده هم حوصلمو نداره 🤣
حالا بهانه میارم که نرم میگه تو اهل کار نیستی چون بهش گفتم دلم کار میخواد پول دربیارم گفت بیا بهت یاد بدم خودش میگه بیا میرم هم اینطوری میشه چیکار کنم این چه فازیه 😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واییی چه خواهر شوهر باحالی ولی خب برادر زادش کارش داره بره محکم در بزنه تا بیاد درو باز کنه
همین خوبه
منم آدمارو نهایت بتونم چند ساعت تحمل کنم بعدش دیگه بد میشم یجوری میشم😑😂
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!